Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2010 23:54 - РЕВОЛЮЦИЯ В ИМУНОЛОГИЯТА!!!!
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 1614 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.07.2010 15:52


Кога за последно сте се чувствали фантастично? Искате ли да се отървете от хронично заболяване? Искате ли да се предпазите от рака? Уморени ли сте от честите настинки? Искате ли да се чувствате енергични, весели, млади? Искате ли чиста и здрава кожа? Бихте ли искали винаги да имате силен имунитет? Може би сте опитвали различни средства (лекарства, хранителни добавки, народни средства за защита, почистване, ваксини) и не се е получило? Значи е дошло време да използвате Трансфер Фактор!

Е.Т.О   Б.У.Р.Г.А.З.Л.И.И,   К.О.И.Т.О    В.З.Е.М.А.Т   Т.Р.А.Н.С.Ф.Е.Р.Ф.А.К.Т.О.Р.А  И  Т.Я.Х.Н.О.Т.О  М.Н.Е.Н.И.Е  : 

http://www.vbox7.com/play:16e843ed

                      Стотици хиляди хора по целия свят с помоща на Трансфер фактор вече са възстановили своя имунитет и са се избавили от хроничните заболявания. Всеки човек, който започва да използва Трансфер фактор, със сигурност получава резултат. Трансфер Фактор едновременно изпълнява няколко функции: - Повишава имунитета в случаите на имунодефицит - Навреме спира имунната реакция на организма, предотвратявайки разрушението на собствените клетки (автоимунно заболяване) - Разпознава и запомня различните вируси, и бързо ги унищожава при следваща среща (имунна памет)  

                      Днес все още много малко хора знаят за чудодейните свойства на Трансфер Фактор. Все още много хора наистина вярват, че алергиите, псориазиса и другите автоимунни заболявания са нелечими. Че децата и възрастните боледуват по няколко пъти в годината от простудни заболявания и това е нормално. Че вероятността да се отървем от хепатит B и C - е 50 на 50. Че за хората след 50 годишна възраст е съвсем нормално и обичайно да има цял „букет” от хронични заболявания, главоболие, високо кръвно налягане и болки в ставите. И всичко това на фона на общото лошо самочувствие. Трансфер факторите са живи субстанции, и те искат също да живеем!

                     Какво е Трансфер фактор?

                     За разлика от фармацевтичните лекарства и биологични добавки, Трансфер Фактор не е създаден от човека. Той е създаден от природата. Създаден за живот, създаден за човека! Трансфер Фактор има при всички гръбначни животни (хора, животни, птици) и се предават от поколение в поколение, от майката на детето при раждането. Чрез Трансфер факторите се предава имунния опит от предишните поколения, и се включва имунитета на бебето. Трансфер Фактор – това е паметта на имунитета. Това е жива, много малка информационна молекула,без която е невъзможна пълноценната работа на имунитета. Не добрата работа на имунитета довежда до имунодефицит, и това се проявява у човек във вид на инфекционно-вирусни болести и онкологии, или хиперактивност на имунитета, и това намира израз под формата на автоимунни заболявания (псориазис, астма, алергии, ревматоиден артрит, диабет, системен лупус и др.)

                     Трансфер факторът е – репетитор, настройчик, треньор на клетките на имунната система. Той тренира различни клетки на имунитета, карайки ги да работят на 100%. При това Трансфер Фактор едновременно изпълнява няколко функции: - повишава имунитета - своевременно спира имунната реакция на организма, предотвратявайки разрушаването на собствените клетки (автоимунните заболявания) - разпознава и запомня различни вируси и бързо ги унищожава при повторна среща (паметта на имунитета ).

                    Приложение на Трансфер Фактора

                    Трансфер Факторът е отлично средство за профилактика и лечение на повечето заболявания: инфекциозни, кожни, сърдечно-съдови, автоимунни, ендокринни, нервни и др. Всяко лечение в комбинация с Трансфер фактор е все по-ефективно и икономично. Дори ако използвате антибиотици, добавянето на Трансфер фактор повишава ефективността на лечението, а периодът на лечението се съкращава.Всичко това става по естествен път, без неблагоприятни странични ефекти. Ако искате да подобрите своя имунитет, Трансфер Фактор ще бъде идеалното средство за вас.

                    Д-р Дуейн Таунсенд, доктор по медицина, онколог: Аз съм почти на 74 години. Преди 16 години ми откриха рак. Всички мои роднини са имали рак. Притеснявам ли се сега от рака? Не. Много от моите пациенти имат рак и аз често им помагам. Аз постоянно приемам Трансфер фактор и се чувствам все по-добре. Ако не беше Трансфер Фактор, мен вече нямаше да ме има. Много хора ме питат кога ще изляза в пенсия? На 41 години станах лекар. Няма нищо по-важно за един лекар, от това пациентите му да се възстановяват. Няма друг по-ефективен и безопасен продукт в света, като Трансфер Фактор. Сега аз рядко изписвам на болните рецепти, пълни с лекарства с нежелани странични ефекти. Трансфер Фактор няма странични ефекти. Моите пациенти ми се доверяват защото аз съм здрав и съм пример за здраве. Преди 25 години един пациент ми каза: "Вие направихте най-доброто за мен, не забравяйте да се погрижите и за своето здраве”. Хората, които са изпозвали Трансфер Фактор преди и след операция, по-бързо се възстановяват и сроковете на оздравяване се съкращават. Трансфер Фактор е незаменим за хората подложени на химио- и лъчетерапия. Той е най-ефективното средство за лечение на хепатит. Ефективност Днес Трансфер Фактор е най-ефективният имуномодулатор в света! Той надминава няколко пъти по ефективност наличните в момента естествени и фармакологични имуномодулатори, включително "интерлевкин-2”. Затова лекарите наричат Трансфер Фактор „Златен интерлевкин”.

                   Уникалността на Трансфер фактора е доказана с научни разработки и клинични изследвания. От откриването на Трансфер Фактора (1949), в света са се провели 11 международни симпозиуми, които обединяват лекари от цял свят. Там те са споделяли резултатите, получени при използването на Трансфер Фактор, включително и при лечение на СПИН. От 1949 г. до момента в света са публикувани повече от 3000 научни статии за Трансфер фактор. Изследванията продължават, в това число и в бившия Съветския съюз.

                  Калвин MакКосланд доктор на науките, вицепрезидент на научните изследвания "4life Recearch", автор на повече от 500 различни биологично активни добавки. "През живота си не съм срещал нито един продукт, който по ефективност може да се сравни с Трансфер фактор ". Министерството на здравеопазването и социалното развитие на Русия е издало Методично писмо "Имунорехабилитация при инфекциозно-възпалителни заболявания с помоща на Трансфер фактор" (2004 г.) Източник за получаване на Transfer Factor
                 През 1949 г. Лоурънс (Н. S. Lawrence) установява, че имунната информация може да бъде предадена от един организъм на друг, при въвеждането в него на екстракт от левкоцити (бели кръвни клетки), съдържащи специфични молекули, в които е записан имуният опит на първия. Тези молекули с много малък размер и маса около 5 килодалтона, състоящи се от 44 аминокиселини, са били наречени Трансфер Фактори (пренасящ фактор). Първоначално се е смятало, че източник на Трансфер факторите може да бъде само човешката кръв. За да се подготвят инжекционни препарати, съдържащи Трансфер фактор се използва донорска кръв, култури на левкоцити и материали от животински произход, като кръв, слезка и лимфни възли. Въпреки това, гореспоменатите източници на Трансфер фактор имат редица същественни негативни страни, найважните от които са рисковете от заразяване с ХИВ-инфекция или вирусен хепатит. Като допълнение, донорската кръв от кръвните банки не може да удовлетвори нуждите за промишлено производство. По-нататъшно изследване показва, че Трансфер факторите са ефективни не само след инжекционно въвеждане, но и при орално приемане.

                  През 1980г., учените установяват, че Трансфер факторите са еднакви при всички гръбначни животни, а следователно не е задължително да се извличат от хората. Много са Трансфер факторите в кръвта, но още повече са в коластрата и яйчния жълтък! Към основните предимства на използване на коластрата за получаването на Трансфер фактори се включват безопасността на източника, изобилието на ресурси, простотата и удобството в използването на крайния продукт. През 1989 г. от коластрата за първи път е извлечен концентрат от Трансфер фактори, което става възможно благодарение на използването на високотехнологичен патентован процес на ултрафилтрация (патент №4816563 от 18 март, 1989г.). Концентратът, който се явява изключителен продукт, получава фирменото име „Трансфер Фактор XF ™”. „Трансфер Фактор XF ™” има огромни предимства пред сухата коластра, което значително подобрява ефективността на неговото използване:

1. Концентратът има високо съдържание на Трансфер фактори в сравнение с коластрата. За да си представим разликата в съдържанието на основните активни съставки, е достатъчно да се каже, че за да се получи 1 кг концентрат Трансфер фактор са необходими 50 кг суха коластра.

2. Изчистването на „Трансфер Фактор XF ™” от големи протеинови молекули, имуноглобулин и казеин позволява използването му дори при хора с алергия към млякото и непоносимост към лактоза. Качеството на продукта е един от най-високите приоритети на компанията „4Life Research”. Високото качество на коластрата е гарантирано с това, че на всички етапи - от събирането на коластрата до крайний стадий на производството, към него се прилагат същите изисквания както и за млечните продукти с най-високо качество "Grade А" стандарти на FDA, на САЩ. Млечните ферми, доставящи коластра, се намират в щатовете Вашингтон и Калифорния. Храната за животните се осигурява от пасищата в района на фермата. При тези животни се изключва употребата на антибиотици и хормони. Безопасност Какво може да бъде за човек по-безопасно от коластрата на крава? Само Трансфер Фактор! Както бе посочено горе, от 50 кг суха коластра се извлича само 1 кг чист Трансфер Фактор. Така се филтрират 49 кг от вещества, които могат да предизвикат индивидуална непоносимост или нежелани странични ефекти. 

             Трансфер Факторът не е токсичен, дори при мегадози и много дълги периоди на употреба.

             Трансфер факторът не причинява алергии и индивидуална непоносимост. Невъзможно е предозиране. 

             Изключен е ефектът на свикването и зависимостта.

             Може да се ползва от бременни жени и кърмачки. Може да бъде приеман от деца веднага след раждане.

              Всяка година Трансфер Фактор се включва в „Настолния справочник на лекарите: безрецептурни лекарства, хранителни добавки и билки” (Physicians” Desk Reference).

              Безопасността на Трансфер Фактора е потвърдена и доказана от медицински клинични изследвания, както и от практически опит в прилагането.

 

              Всички продукти са сертифицирани и имат съответните документи.

Ето видео на руски : http://vbox7.com/play:4f380205
Ето видео на Английски : http://vbox7.com/play:cfe7fc90

e-mail: transferfactor4life@abv.bg
e-mail: transferfactor@abv.bg skype: sianie74
skype: xermes
 

tel:0894 66 40 80
tel:0878 28 28 09



Тагове:   революция,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1463704
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930