Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2010 23:31 - Коя е 4life и какво е трансферфактор?
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 1952 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.09.2010 07:10


        Koя  е  компания 4Life® и какво преставляват молекулите Трансфер Фактор?

4Life® Research е компанията притежаваща патента и лиценза за извличането на Трансфер фактор молекули от коластра на крави и яйчени жълтъци.

През 1949 г. д-р Лоуренс (H. S. Lawrence) установява, че имунната информация може да бъде предадена от един организъм на друг при предоставянето му екстракт от левкоцити (бели кръвни телца) , съдържащи специфични молекули,в която е записан имунният опит на доставящия. Тези молекули са с много малък размер и маса около 5 килодалтона, състояща от 44 аминокиселини, и са били  наречени Трансфер фактори или фактори на прехвърляне.
След дълги години изследвания в тази област се доказва, че трансфер Фактор молекули могат да се извличат от коластрата на крави и яйчен жълтък! Основните предимства на използване на коластрата получена от крави, е че концентрацията на Трансфер Фактори е значително по-голяма, също така източникът е безопасен и вероятността от инфекции се намалява , а начинът  за набавяне на крайния продукт е лесен и безопасен. През 1989 г. от коластрата за първи път бе извлечен концентрат на Трансфер фактори, което е възможно благодарение на използването на високиотехнологичен патентован процес на ултрафилтрация (патент № 4816563 от 18 март 1989 г. ) . Концентратът, който се явява ексклузивен продукт, получава фирмено име Transfer Factor XF™ .   Transfer Factor XF™ има огромни предимства пред сухата коластра, което значително подобрява ефективността на неговото използване. 1. Концентрата има високо съдържание на Трансфер фактори в сравнение с коластрата. За да си представите разликата в съдържанието на основните активни съставки, трябва да се спомене, че за да се получи 1 кг концентрат Трансфер фактор са необходими 50 кг суха коластра.
2. Чистота на Transfer Factor XF™ от големи протеинови молекули, имуноглобулини и казеини позволява използването му дори при хора с алергия към млякото и непоносимост към лактоза. Качеството на продукцията е един  от най-високите приоритети на компания 4Life® Research.
Високото качество на коластрата е гарантирано с това, че на всички етапи – от събиране на коластрата , до крайният стадий на производството, към него се предявяват същите изисквания, както за млечни продукти с високо качество „Клас A” по стандартите на FDA, САЩ.  Млечните ферми, доставящи коластра, се намират в щат Вашингтон и щат Калифорния САЩ. Храната за животни се осигурява на пасища в районите на фермите. При тези животни се изключва употребата на антибиотици и хормони.
Ефективност-днес ТФ е най-ефективният имуномодулатор в света! Той надминава няколко пъти по ефективност съществуващите в момента естествени и фармакологични имуномодулатори, включително „интерлевкин-2”. Затова лекарите наричат Трансфер фактор „Златен интерлевкин”. Уникалността на Трансфер фактор е доказана , чрез ред научни и клинични изследования.
От откриването на Трансфер фактор (1949) в света са проведени 11 международни симпозиуми, които обединяват лекарите от цял свят, споделящи резултатите, получени при използване на Трансфер, фактор включително СПИН  .  От 1949 г. до момента в света са публикувани повече от 3000 научни статии за Трансфер фактор. Изследвания също така са се правили и в бившия Съветски союз. Сега продуктите на компания 4Life са позволени за употреба в Русия от Министерсвото на здравеопазването и се включват е леченията на пациентите в клиниките и болниците. От PDA също от няколко години поред 4Life получават рарешение да се употребяват продуктите с марка  Transfer Factor™  в клиники, болници и лекарски кабинети в САЩ.  Трансфер Фактор продуктите имат и позволение да се разпространяват и в страните от Евросъюза.
Доктор Келвин Мак Косланд доктор на науките, вице-президент на научните изследвания в компания 4Life® Recearch, автор на повече от 500 биологично активни добавки споделя:  „През живота си не съм срещал нито един продукт, който по ефективност може да се сравни с Трансфеp Фактор. ”

П. П. ако искате да научите повече информация за компания 4Life® и възможностите които тя предоставя, продуктите от гамата Трансфер Фактор, както и заболяванията за които се препоръчва тяхното приемане, можете да се свържете с нас :

  tato@dir.bg   tel. 0878282809
  sianie@abv.bg    tel.0894664080
 
                  

e-mail: transferfactor4life@abv.bg
e-mail: transferfactor@abv.bg

skype: sianie74
skype: xermes
 

                       


 

 



Тагове:   Какво,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1466929
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930