Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 12:58 - Христо и Галя Маджарови-14,15,16 Октомври 2011. Екскурзия-беседи.Магнетичната сила на Родопите. Енергия за зимата. Био- енергийни точки в България.
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 10879 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 05.10.2011 13:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕКСКУРЗИЯ - ТРЪГВАНЕ ОТ СОФИЯ, ПЛОВДИВ И БУРГАС-АСЕНОВГРАД-КУКЛЕНСКИ МАНАСТИР-ЧУДНИТЕ МОСТОВЕ-ЧЕПЕЛАРЕ-ПАМПОРОВО*-ШИРОКА ЛЪКА-ТРИГРАДСКО ЖДРЕЛО-БУЙНОВСКО ЖДРЕЛО-ДЯВОЛСКО ГЪРЛО-ЯГОДИНСКА ПЕЩЕРА-СМОЛЯН*-СМОЛЯНСКИ ЕЗЕРА-ПРИСТИГАНЕ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ И БУРГАС

( цветните думи са препрадки към РАЗЛИЧНИ видео и други допълнителни материали )

Лектор-Христо Маджаров - уникален човек ,езотерик, окултно посветен, писател и радетел за възстановяването на волжска България !

Лектор-Галя Маджарова-също така уникална личност, писател и посветена в тайните, скрити за повечето хора познания за истинските учения, практики и корени на България.

.и много друга полезна информация в здравословен и езотеричен план                                    Цена:159лв

           /тридневен маршрут/
за Бургас, Варна и страната:
Тел. 056-845-879 Тел. 0878-588 195 Тел. 0887-577-434

за София и региона, и Пловдив, и региона: тел. 0887-784-296

ен:Отпътуване в 06.30 за Асеновград./Един от най-старите градове в България/.Посещение на РИБНАТА ЦЪРКВА В Асеновград с лековита вода и живеещи вътре в църквата, в извор живи риби..Много силно енергийно място свързано с живота..И лечение на зависимости на душата.Манастира в Куклен   Миряните го наричат и “Св. Врачове” - т.е. "Св. Лечители", но това му име идва не само заради лечебното аязмо. В манастира се отдава почит към светите Безсребърници Козма и Дамян, тези светци са широко известни в християнския свят като лечители и бързи помощници в беда. Още от създаването си в началото на 16 век, манастира е свещено място за поклонение и упование на болните. Светинята е наречена на светите братя заради техните лечителски способности. Не едно и две са доказателствата за присъствието в особена сила на Божията благодат тук. Не са малко и  публикациите в местната преса породени от мълвата за чудесата ставали при това чудодейно място. Целебна сила срещу психични заболявания.

 Отпътуване за Природния феномен-;Чудните мостове;.Чепеларе-най-високият град в България/1140м.н.в./,Мистичен етнографски и фолклорен резерват.Тук е съхранена уникална родопска архитектура.В града се намира единственият в Европа музей по спелеология,представящ красотите на пещерите и пещерни експонати,запазени от зората на човешката история с мощни енергийни излъчвания. Нощувка в Пампорово*. Разположен на 1650м.н.в.,в подножието на вр.Снежанка.

2 ден:Закуска и отпътуване за Широка Лъка-АЕР,известно с патриархалните си традиции и обичаи, както и с училището за народно творчество. Мястото е наситено с вибраци на Българския дух и мощното Българско присъствие в езотеричен, вибрационен и окултен план. Ще видим: Сгуровският конак, Калайджийската къща, Каровските къщи, старинните мостове на реката, Църквата Св.Успение Богородично -1834г.

-Триградското ждрело

-Буйновското ждрело

-Ягодинската пещера

-пещера Дяволско гърло и отпътуване за Смолян*. Нощувка.

3ден. Закуска. Отпътуване за Смолянските езера/Смарагдовите очи на Родопите.В енергиен план Учителя Беинса Дуно казва, че това е най-магнетичната планина в България. Мястото е силно енергийно, защото излъчва мекота и женския принцип на приемане на нещата. Успокоява и внася хармония в живота на човека.В недалечното минало са били 20, а сега са се запазили само 7 ( Колкото са енергийните основни чакри, както и на Рила 7-те езера ).Красивото Мътно езеро е най-дълбокото.Близо до него върху малко плато се издига храмът Свети Дух - енергийно стои като отпечатък на цялата местност. Кратък престой в Смолян и отпътуване за Бургас. Пристигане около 19.00ч.

Цената включва:

.транспорт с лицензиран автобус

.медицинска застраховка

.водач

.две нощувки със закуски

.беседи на окултна-енергийна-езотерична тематика

.лектори-Христо Маджаров - уникален човек ,езотерик, окултно посветен, писател и радетел за възстановяването на волжска България !
.лектор-Галя Маджарова-също така уникална личност, писател и посветена в тайните, скрити за повечето хора познания за истинските учения, практики и корени на България.
.и много друга полезна информация в здравословен и езотеричен план

 

 




Гласувай:
3



1. анонимен - за екскурзията
04.10.2011 16:27
Надявам се че много от нас ще поискат да бъдат по тези места.Само че, както е в БГ. в момента, отново се срещаме с алчността на богатите. Когато СЪЗДАТЕЛЯ е дал ДУХОВНИ СИЛИ на някого от нас, той никога не ни е искал пари за това.И ако тези толкова духовни според вас хора бяха наистина духовни, нямаше да искат толкова пари за тази екскурзия.Така че помислете си, СЪЗДАТЕЛЯТ на обича богатите и алчните.Ако давате давайте така както БОГ е дал на вас.
цитирай
2. анонимен - za exkursiata
04.10.2011 23:03
Neka da ima po-ve4e takiva exkursii.Kolkoto do zenata,ne e vazmozno da e darom i e yasno zasto.Bezplatno moze da se pomolite navsiakade,ne samo v tzarkva-tam pone 1 svest da zapalite,ama i tia ne e bezplatna!Osven tova za da vi pridruzavat 2 neveroyatno seriozni,informirani i dobrosavestni hora za da si napravite ENERGIINITE TRANSFORMAZII estestveno e da si platite i patnite razhodi i nostuvkite!?
Izviniavam se,no tuk niamam kiriliza.
SVETLINA i LYUBOV: Ma Prem Dhyana
цитирай
3. анонимен - Като много знаете--хайде организирайте вие нещо без пари ...?!!!Ето да ви видим ..?
07.10.2011 18:01
анонимен написа:
Надявам се че много от нас ще поискат да бъдат по тези места.Само че, както е в БГ. в момента, отново се срещаме с алчността на богатите. Когато СЪЗДАТЕЛЯ е дал ДУХОВНИ СИЛИ на някого от нас, той никога не ни е искал пари за това.И ако тези толкова духовни според вас хора бяха наистина духовни, нямаше да искат толкова пари за тази екскурзия.Така че помислете си, СЪЗДАТЕЛЯТ на обича богатите и алчните.Ако давате давайте така както БОГ е дал на вас.

цитирай
4. анонимен - карты таро повешенный ведическая культура хоровод велес знак любовная магия магия любви порча в в исламе
15.11.2011 10:32
Hi! i'm like you post: #grabbed[n - to my www.twitter.com/#!/slavcentrinfo

альтернативная история славян обычаи и традиции казачества гадания циферки бог удачи у славян предсказания индиго
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1467007
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930