Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2014 13:24 - Пирамиди-Богомили в Босна. Екскурзия-експедиция 27.02-03.03.2014.5 дни, 4 нощувки, 395лв..БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ.
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 3346 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.02.2014 05:01


 27.02-03.03.2014.5 дни.Посещаваме древните загадки,чудеса в Босна,Хърватска,Черна гора -5ДНИ, 4 НОЩУВКИ 395.лв БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ !

ПРИКЛюЧЕНИЯТА ПРОДЪЛЖАВАТ. СЕГА НОВИНИТЕ ОТ НАС-ОТКРИВАТЕЛИТЕ,СЪЗДАТЕЛИТЕ ЗА БЬЛГАРИЯ НА МАРШРУТИТЕ И ДЕСТИНАЦИЯТА ДО ТАМ !

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС И НАСОЧЕНОСТТА НА ПОСВЕТЕНИ БЪЛГАРИ -ПИСАТЕЛИ, ЕЗОТЕРИЦИ, ДУХОВНИ ПРОСВЕТИТЕЛИ КЪМ ТОВА МЯСТО - ПРОДЪЛЖАВАМЕ И ПРЕЗ 2014 С УНИКАЛНИТЕ ЕКСПЕДИЦИИ ДО СВЪРЗАНИТЕ С БОГОМИЛИТЕ ПИРАМИДИ !

Отиваме на  истински, енергийни, лечебни, богомилски, сакрални ,свещени места!

Уникалните  зони, светилища, обители на Богомилския Дух ! Както и разбира се Пирамидата и нейните енергийни, лечебни точки.

Взимаме си кристали, хилядоледна некодирана и древна вода, която може на място да наречем и запазим като енергийна субстанция. Няма друго място в света с такава вода!

 

Ето защо може да изберем тази екскурзия:

1. Това са оргиналните посещения-екскурзии до пирамидите и богомилите в Босна и Херцеговина. Започнали 2012 г.

2. НАСТАНЯВАНЕТО Е САМО В 3* И 4* ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ ! НЯМА ОБЩЕЖИТИЯ ОТ ТИПА 2 *.  

3.Най-редовните и с най-голямо внимание посещения от страна на домакините ни в Босна и Сараево.

4. Само с нас може да се докоснете и преживеете емоцията от посещението на свещения хълм в Меджугорие, където се появява Дева Мария – силно енергийно, умиротворяващо място на мощта и милостта и силата на Девата, появяваща и се до днес... ( по-надолу има детайли с повече информация )

5.Само с така подбрания маршрут, само при нас може видите Богомилските, непосетени досега места в градовете над Сараево...!

6. Да споделим вечерната харизма и покой в голям  богомилски град изпълнен със светилища, древно знание. Да усетим мистиката на мястото и уюта, грижата и отношението на жителите му към нас-Българите-техни далечни роднини... И всичко това в ЧЕТИРИЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ..

7. Да посетим още едно специално и свято място на богомилите с техните лечебни кодове и енергии + подземни тунели..

8. Безплатни беседи и лекции на тематиките от хора с древно знание, и капацитет в областта на езотеричните знания, богомили, и скрита история..!

9. С личното участие на Асен Асенов-Хермес- човека с  над 15 посещения до тези места, с 23 години изследвания в езотеричните науки, с 10г. телевизионни ежеседмични предавания ( около 2050 до момента ) само на такава тематика. Първия осветлил  и показал пътя за мистериите на Богомилите, Босна, Пирамидите и  откривателям им Професор Османаджич на България. Дефакто най-запознатия човек с пътеките, местата и храмовете на богомилите в Босна и Херцеговина. С жива, преживяна опитност и хиляди разговори на тази тематика с посветени личности, други изследователи в България и извън нея. Организатора на ОРГИНАЛНИТЕ, ИСТИНСКИ ЕЗОТЕРИЧНИ ПЪТЕКИ ПО ТЕЗИ МЕСТА. Човека с най-много бройни контакти с професора, екипа му и други интересни хора в тези страни, с най-голям интерес от страна на медии в България – Тв-7, Нова телевизия, БТВ. Вестници, списания, радио-предавания. Сьздател на най-посещавания езотеричен  профил в Youtube  с над половин милион гледания от България, българи в чужбина и др.. Довериха се и взимат участие в неговите семинари, екскурзии, беседи ( включително и пътуващи с Асенов по тези маршрути )  корифеите в езотериката в България ( а скоро и от чужбина ) - писатели, лечители, изследователи, хора на познанието - Георги Изворски, Христо и Галя Маджарови, Спас Мавров, Георги Мелихранов, Радея и др..

 Предстои ви нещо уникално....!

Реално само ние предлагаме посещение в цялост на тези места и възможност да усетите тази великолепна емоция, това уникално преживяване. Заповядайте с оргинала.

ЗАПИСВАНИЯ :

ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ ” ТЕ ДЕ ВЕ ТУР”

IBAN BG62FINV91501015996022
Bankov kod-FINVBGSF
ТЕ ДЕ ВЕ-ЕООД
Таня Динева Динева
Клон Бургас
Първа инвестиционна банка. .Моля- задължително се обадете преди да преведете сумата. Може да няма свободни места. И След превода-моля задължително изпратете сканирано копие на на платежното на е-майл : contact@videlei.com ! КАКТО И ВАШ ТЕЛЕФОН..АКО някой ДРУГ прави превода вместо вас – моля отбележете това в е-майла и името- вашето-който пътува, както и името-на човека платил вместо вас.Благодаря

 Моля до 10 дни преди датата на заминаване е необходимо заплащане на цялата сума.

Също така, моля напишете вашитe данни като наредител на превода:

Ваш телефон за контакти и трите ви имена на е-майл:

 contact@videlei.com

Приятели. Стъпвали сте на материал направен от неизвестна цивилизация на 34 000г. доказано от научни лаборатории..? Влизали сте в тунели под пирамида също на 34 000г., където ще може да пипнете и видите с ръка керамични съоръжения-с вибрация и научно доказано излъчване на определени здравословни  ( !! ) полета..? Държали ли сте в ръка и имате ли във вас кристали с доказано лечебно излъчване на древна цивилизация...? Ами ако отговора е „не”, а желаете да имате всичко това, както и много други прекрасни емоции, преживявания, приятелства, компания на хора с едино-мислие за добруване и взаимопомощ... Посещение на уникални мистични места свързани с пътеките на Богомилите, да се докоснете на живо с техните творения- обелиски и стъпките на мистичните им пътеки-- заповядайте..!

 ОТНОВО ДОМАКИН ЩЕ НИ БЪДЕ 

Dr. Sam Semir Osmanagich Ph.D.

Но ще посетим и мястото където се явява от 1981г. до момента Пресветата Дева Мария на тогава деца, а сега зрели хора и все още живи - повече надолу в статията ,

Foreign Member of the Russian Academy of Natural Sciences

 Principal Investigator of the Bosnian Pyramid Project

Anthropology Professor at the American University in Bosnia-Herzegovina

Едно от най-силните и загадъчни места в света и Европа:

image image

Босненските пирамиди, хиляди години по-стари от най-старите открити досега. Твърди се, че това е най-древния градеж в света - 7000 години по-стар от Египетските пирамиди.

Съвсем близо до нас се извисява планината - пирамида в Босна и Херцеговина, стоейки със своята мистична сила и предизвиква целия научен свят, криейки тайните си от непосветените...

image image

Ще разгледаме уникалните и живописни места по маршрута - САРАЕВО- Мостар и др..!!!

Ще имаме възможност да усетим присъствието на древните Атланти, които вероятно са довършили и скрили това космическо - неземно съоръжение, да усетим полъха на най -древните следи на величествените СЪЗДАТЕЛИ, да бъдем в компанията на откривателя на част от тайните на Древните и да го попитаме за всичко, което ни интересува. Очакваме ли нещо... И какво..?

Предстои пренаписване на световната история, а ние имаме шанса да се докоснем до все ощемалко познатите, величествени пирамиди - структури:

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

 

ВИДЕО ЕТО ТУК :

http://www.youtube.com/watch?v=ut02WuGIcnA

( за Босна почва около 24-та минута )

http://tv7.bg/vinagi-v-nedelia/VideoDetails%26id=9570972

Visit this page on YouTube. Youtube video "0XJDFRwsqmE".

( Това видео е с мое участие в ТВ-7 )

http://www.youtube.com/watch?v=_qZFoT4eN1c

Visit this page on YouTube. Youtube video "_qZFoT4eN1c".

Това видео с още една дамa от експедицията-екскурзия )

 ЗА ПОЯВЯВАНЕТО НА ДЕВА МАРИЯ : 

http://videlei.com/info/?e=156

Още:

http://vbox7.com/play:fdfdf6bb&al=2&vid=9027993

Още инфо :

http://neonula.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html

Ще разгледаме уникалните и живописни места по маршрута 

 Радимиля, Благай, Мостар, Меджугорие ( явяването на Дева Мария ), Сараево:

http://www.youtube.com/watch?v=hhv077zqWsk&feature=relmfu&noredirect=1

Visit this page on YouTube. Youtube video "hhv077zqWsk".

Още инфо: http://relax.rozali.com/po-sveta/p10343.html ,

http://novini.zahotelite.com/3240

С уникални хора, уникален маршрут, уникални преживявания и истински приятелски моменти,светлина, усмивки и радост в сърцата, и душите от общуването, споделянето на прекраснитемигове... ! Заповядайте !

Дати:

27.02.2014 - 03.03.2014 ( ТРЪГВАНЕ НА 27.02 - сутринта в 07:00 , от София СРЕЩУ ЦЕНТРАЛНА ГАРА-МАЛКА АВТОГАРА СЕРДИКА-БИВШ ТРАФИК МАРКЕТ, А НЕ ГОЛЯМАТА АВТОГАРА-ПО - НАТАТЪК..!!!!!!!!, ВРЪЩАНЕ НА 03.03 - вечерта

   

5 дни / 4 нощувки, 4 закуски,  без  нощни преходи ( ПЪТУВАНЕ С НОВИ АВТОБУСИ, КОМФОРТНИ, УДОБНИ, НЕ СЕ УСЕЩА ПЪТУВАНЕТО ). Хотели 3 звези и 4 звезди ! 

ЦЕНА : 395лв.

ТРЪГВАНЕ ОТ автогара " Сердика"-  ( бившия трафик маркет) срещу магазин Била на ЦЕНТРАЛНА ГАРА В 07:00 НА 27.02.2014 г.

1 -ДЕН /СОФИЯ – Сараево/

Отпътуване вечерта в 07:00  от  автогара " Сердика" по маршрут:

София-Ниш – Ужице- Сарево. Дневен преход.Почивки. Посещение на дървения град на Емир Кустурица, единствен в Европа. Обяд, почивка, разглеждане.Пристигане в Сараево същия ден вечерта. Нощувка в удобен, чист и светъл хотел 3* или 4 *.

2.ден 8-9:00 Закуска. Пирамидата на Слънцето-Разглеждане на пирамидите, подземните галерии. Вземане на лечебни кристали, вода и др. Изкачване по хълма до уникалните, необясними на науката блокове. Лечебна зона.  Беседа.Медитация. Завръщане след обяд в Сараево. Разглеждане на града с екскурзовод, беседа, свободно време, възможности за шопинг. Нощувка.

3 ден .07:30-8:20. ЗАКУСКА. Отпътуване в 8:30 към - гр.Яйце-Богомилска крепост и храм, Богомилските подземни галерии,  свещен олтар. Там е единствения в света запазен, нереставриран, автентичен Богомилски олтар.. Специален ритуал. Медитация в храма..Уникално..! Посещение на Водопада "Скакавик" . Водната завеса на Водопадите е считана за специална езотерична енергийна завеса-портал между световете.Посещение на гр. Травник и Богомилската възхитителна крепост.

 Беседа.Медитация.

Завръщане вечерта в Сараево

4  ДЕН-07:00-07:40. Закуска. Отпътуване в 8:00 към БОГОМИЛСКИТЕ места,САРАЕВО, СТОЛАЦ, БЛАГАЙ-СУФИТЕ, МОСТАР, ДЕРВИШИ.Меджугорие - мястото на появяване на Дева Мария. Медитация и зареждане с енергия. Беседи. Пристигане в гр. Требиние.

нощувка.

5 ден. 07:30-8:20. Закуска. Посещение на специалния енергиен хълм в града и църквата с Дракона там. Още-Богомилския специален манастир, друга църква със специално излъчване в него и запазени стъклени похлупаци на пода на уникални артефакти. Посещение на Избата на манастира и възможност за подаръци за близки. Вината там са с най-престижни награди в Европа и света.

 Отпътуване в  11:30  за София

  Пристигане в София вечерта на 03.03.Усмивки и добри спомени..:))

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:1. 4 нощувки, 4 закуски, в  3* и 4 * звездни хотели ! 2---транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/ 3--водач от фирмата организатор 4--екскурзоводско обслужване 5.--екскурзовод през цялото пътуване на български език 6.--лектори с езотерични и специфични познания за мистериите на Богомилите, енергийните зони, и др. мистични езотерични информации. 7---Безплатни лектори и беседи. Дискусии. 8---Посещение на винарска изба със специално манастирско вино-едно от най-търсените и заемащи първи места в Европа. 9---Групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро. 3 нощувки със закуски  в хотел "Б.М” *** (  3 звезди ) по двама или 3-ма ( по желание ) в Сараево 1 нощувка със закуска в хотел 3 или 4**** ( 4 звезди )  10--Посещение на град Яйце и водопада СКАКАВИК 11-- Обиколка на град Требине, 12--Посещение на църквата на върха на град Требине и музейните експонати до нея. 13-- Обиколка на Сараево с автобус и беседа 14--Обиколка пешеходна на Сараево и беседа освен с автобуса. 15-- Пътни и магистрални такси; ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: входни такси и билети за градовете, различните забележителности и др. Около 20 - 30 евро всичко за конкретните обекти (  разликата от 10 евро зависи дали ще има някъде фестивал или изложение, и дали искате да го посетите-информация на място) . Купуват се лично от хората, желаещи да посетят местата. Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева;от 76 до 80г. – 9 лева. При евентуални ремонтни или други обстоятелства в Европа си запазваме правото за промени попридвижването по пътищата и магистралите. Ако се наложи удължаване на маршрута поради такава причина или фосмажор, може да се наложи доплащане в рамките на 5-15 евро.

Tел. За информация 0897 – 660- 662 Асен Асенов

  За записване .    ХУБАВО Е ДА ИМАТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВЗЕТИ ЕВРА. 

Моля за промени относно екскурзията редовно проверявайте информацията тук или на сайта :

www.videlei.com

ЗАПЛАЩАНЕ : Приятели - преди да платите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО позвънете на посочения телефон за дави кажем дали има места. Благодаря.

Моля, задължително се обадете  10 дни преди тръгване !!!!

ХУБАВО Е ДА ИМАТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВЗЕТИ ЕВРА. Те вървят навсякъде, МОЖЕ да си вземете и в ресторантите вечер, но е добре да се осведомите за курса на обмяна. Приемат се и американски долари и британски лири. Намират се и апарати за обмяна на валута 24 часа в денонощието. Рядко има улични чейндж бюра. Най-добре е да използвате банки. 

Алекс Путни,

Гост на Waking Times

Археологически и географски проучвания на величествени пирамиди по цялото земно кълбо ни разкриват значителен обрат  в нашето колективно разбиране за това, че човешката цивилизация съществува от дълбока древност на земята. Сред многото скорошни открития на пирамиди покрити със земя и растителност в различни региони на света и в няколко гъсто населени Европейски държави, се разкриха доста вълнуващи изненади.

Цял комплекс от древни постройки от каменната ера беше открит и разпознат по своята прецизна геометрична форма. Три пирамиди построени със синтетични заоблени пясъчни камъни бяха открити в Монтевекия, Италия в подножието на Алпите.В същото време по-голям комплекс от 6 величествени каменни структури със свързващи ги тунели беше открит в Босненската  долина “Високо”  от Д-р С. Османаджич през 2005г.

Международното признание получено от многото археологически и геофизически изследвания проведени в Босненската долина на пирамидите вдъхнови стотици хиляди посетители да разгледат мястото, което от тогава се превърна в най-големият взаимен проект на археологически разкопки в света. Въпреки първоначалната забрана от различни археологически органи в правителствени и Египтоложки кръгове, Д-р Османаджич много убедително разкри и представи удивителен комплекс от изкуствено създадени археологически структури.

Най-забележителната геометрична фигура в свещената долина Високо може ясно да бъде различена ако се погледне от въздуха над древният комплекс, съставен от резониращи каменни структури, всяка една с оформена външна форма на тераси, по перфектен дизайнерски план пригоден към природният пейзаж на местността. Хълмът, който преди се наричаше Високица сега е известен, като най-голямата пирамида в света, висока 220 м. под ъгъл 45°. Мястото бе разпознато веднага от Османаджич по своята точна ориентация на трите планеграфични страни ориентирани прецизно по посоките на света. Нейният дизайн е същият, като Пирамидата на Слънцето. Последващите търсения доведоха до откритието на голям комплекс структури, сред които Лунната Пирамида, Земният Храм, Пирамидата на Любовта, Драконовата Пирамида и Могилата Вратница.

Тези масивни, древни каменни структури функционират взаимно свързано по между си и заедно с всички други значителни постройки от големи камъни по света, прецизно позиционирани и подредени по точно определена схема определена от автора по същото време, когато е открит комплекса Долината Високо. Санскритската мандала представлява глобален резониращ модел, по който са устроени всички сакрални места, определени от предишни изследвания с квадратната функция [ zn+1 = zn2 ] , което е равно на сферична проекция  от постоянни ултразвукови вълни предавани от пиезоелектрическите камъни на Великата Пирамида в Гиза, Египет.image

Босненската Пирамида на Слънцето (43.977°N 18.176°E) е на 1,199 мили от Великата Пирамида, което е 4.82% или приблизително 1/21 от общата обиколка на земята 24,892 мили. Тази сакрална дистанция също отговаря на  1/4 от  19.1% на Фибоначи, разстоянието от Великата Пирамида до храмовете на Ангкор Ват (19.1 / 4 = 4.775). Тази геопространствена връзка активира  акустичен резонанс между тези гигантски съоръжения, проектирани така, че да  предават планетарен ултразвук от 33 отделни честоти доста под  доловимият спектър от човешкото ухо. Записи на ултразвукът бяха направени от Професор П.Дебертолис (>10 Hz лимит), показващи висока интензивност в ултра-ниските честоти. Тези неуловими честоти имат леко променлив характер с хармонични интервали между  5.6 Hz и 7.83 Hz.

Специалният честотен праг от 7.8 Hz отговаря на модела на алфа вълните на мозъка измервани чрез ЕЕГ и свързвани със състояние на спокойствие, лекуване, ясна визуализация и при преход към състояние на сън. Основният ултразвуков резонанс на световната мрежа от пирамиди в момента е стабилизиран на 1.45 Hz, в рамките на ритъмът на човешкото сърцебиене при  233m дължина на вълната към която и базовата дължина на Великата Пирамида е калибрирана. Водна, вътрешно канална, помпена система, (сега не функционираща), някога е карала пирамидата да вибрира с 1.45 Hz.

Запалени от ултразвук огньове по земята, възбуди любопитството в Италианското градче Песчини, на полуостровът Гаргано през юли, 2007 (в  кръг над земята), те са били спонтанно запалени от постоянни вълни насочени от Великата Пирамида:

“Онова, което го учуди, беше фактът, че… по всичко личеше,че пламъците бликаха от самата земя. Ако минеш от там може да видиш димът и веднага под него пламъците надигащи се от земята. Ей така от нищото. Успяха да се справят със ситуацията, като с часове тичаха напред-назад с кофи с вода в ръцете за да изгасят мистериозният огън, който изглеждаше, като да блика от под земята”.

Песчини, Италия (41.95°N 16.01°E) е на  1,182 мили от Великата Пирамида, което е  4.74% от общата обиколка на земята. Лесно може да се направят измервания на ултра-ниски честоти, с което да се докаже това твърдение, и още научните организации натоварени с разследването на тези пиезо-електрически огньове не успяха да открият причината изобщо, и не предполагаха за спотайващите се опасности, заплашващи много общности   по подо




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1463753
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930