Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2014 22:59 - Събор,походи,практики, медитации..Белинташ-1-5.май.2014.
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 3910 Коментари: 0 Гласове:
1



  Събор,походи,практики, медитации..Белинташ-1-5.май.2014. 20 февруари 2014от Admin     |     Публикувано в АктуалноЕкскурзииСеминариСтатии Има 1 коментар image  

Алхимическата столица на България-Врата…Белинташ….Виолетови поляни, Караджов камък…Уникални…

За 2-ри път на едно място  националната среща, СЪБОР НА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ, БЛАГАТА НА ОСЪЗНАВАНЕТО, ЗАДРУГАТА,  ПРИЯТЕЛСКИ ПРОТЕГНАТА РЪКА, ОБЕДИНЕНИЕТО ..1,2,3,4,5 МАЙ – Сакралните, лечебни места-енергийния триъгълник Белин-таш – Кръстова гора – Караджов камък – imageпоходи, беседи с ерудирани, личности, достойни хора, интересни лектори. И още – практики, упражнения, лекари за здравето като нетрадиционна методика, лечители, знахари, духовни школи. Медитаци на платото на Белинташ-през деня, медитаци с пеещи тибетски купи, вечерни медитаци на платото  ( по желание ),image както  и в комплексите, музика, пеене, цигулки, хоро, поход..image

Лагерен огън…

Мигове за всеки – хем семинар, хем почивка, хем поход в местността, екскурзия до светилища, практики по ваш избор.

Голямото събиране на търсещите и следващите Пътя …Как да живеем, за да се върнем към онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, благоденствие, радост и хармония, което ни е зададено при създаването ни?

Как можем чрез храната, водата, дишането, слънцето и други природни методи да се справим с всяка „болест“?

Също така- енергийни школи – тай-чи, вин-чун, ней-гун, син и цюан, ба-гуа, йога – различните видове, рейки, каруна, омни, чакра методи, меркаба, Бруно-Грьониг, светолечение ,ТЕС ( Техника за Емоционална Свобода ) и ОЩЕ :image

Лечебни картини рисувани с пръсти, мандали, японски летящи фенери,специални книги и лечебни кристали, изложение на билкови лечебни уникални продукти и др…Ако някой желае да изложи свои неща или продукти-моля да пише на е-майл : contact@videlei.com

Отсядането е в прекрасни каменни къщи, комплекси изградени с високо съдържание на минерала зеолит-клиноптинолит. Буквално сме обградени от лъчиста лечебна енергия и през деня и в почивката на телата ни- през нощта! !Уникално..!!!

Ако желаете пишете коментари под статията-ако имате кола и места и можете да се комбинирате с някой, ако търсите превоз…


image

ЛЕКТОРИ… Заявили участие са Меги Колева -20 години духовни практики, Калоян Гичев- най-чистата и добра енергийна храна,Спас Мавров – тангрист и ученик на последния български шаман, езотерик и мистик, Георги Мелихранов- ученик на Вътрешната Рилска Школа, Професор Дамян Попхристов- Богомилските тайни и мистерии.. д-р. Румен Стоилов-лекар-езотерик, изследовател… Йордан Йорданов..Бялото Братство… Хипно терапевта, мистичния ученик на Санди Мурти -Иво Величков, Скоро повече инфо на www.videlei.com ) Освен вечерните лекции, сутрешните практики и походите през деня, които ще са фиксирани в програмата, остава много свободно време за уъркшопи, практики, творчески ателиета, Концерт, книго-изложение, лечебни картини, прабългарски мандали, пеещи купи и др…Ако имате нещо, което да предложите пишете на : contact@videlei.com  или на : p.dni@abv.bg image

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:  ( Моля оставяйте вашите данни -EGN-за планинска застраховка иобезателно телефон в е-мейлите и откъде сте, за да организираме по-добре транспорта. Благодаря )

Настаняване – в хотелските комплекси или на палатков лагер

  1. Настаняване в комплески – 255 лв.Цената е за 1 човек настанен в двойна стая.( за деца до 10г.има  15 %  отсъпка.)– включва 4 нощувки, 4 закуски, 4 обяда, 1 гала вечеря, храна и мин.вода  по време на похода до Караджов камък, Виолетови поляни, и Кръстова Гора. Настаняването  е в  прекрасни, изградени от лечебния минерал зеолит-клиноптинолит  хотелски комплекси, участие във всички мероприятия на събора, сауна, съоръженията в комплекса. Максималният брой е 105 души ( тази година го правим по-съсредоточен и концентриран събора. Важно е качеството, а не количеството).image Записването продължава до запълване на броя участници, заплащането е предварително и може да стане по следния начин : (Всеки от регистрираните независимо по кой начин ще участва в томбола за безплатни екскурзии ( вкл. и  в чужбина ) и др. мероприятия през годината.  Информация на място  )
    ПЪЛНАТА СУМА СЕ ЗАПЛАЩА ДО 23 АПРИЛ 2014Г. 

БАНКОВА СМЕТКА :

ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ ” ТЕ ДЕ ВЕ ТУР”

IBAN BG62FINV91501015996022
Bankov kod-FINVBGSF
ТЕ ДЕ ВЕ-ЕООД

                                                                   Клон Бургас

        Първа инвестиционна банка.

 За да си осигурите  участие и настаняване  може да капарирате сега

като сумата е 50 лева на човек за настаняване в комплексите

(15% отстъпка за деца до 10 год. – за тях ще организираме занимания също, но отстъпката се приспада от крайната сума, а не от капарото) .

За палатка капарото е-15 лева.

Палатките ще са в близост до комплекса за по-добро разположение и удобство, но могат да са само 30-35.

 

  1. Настаняване в ПАЛАТКА-45 лв.на човек в палатка.ЗА 5-ТЕ ДНИ  ( за деца до 10г.-без такса ) – таксата включва :

 

1. Подвижни тоалетни,

2. Обезпаразитяване на поляната за палатката,

3. Пожарна безопасност – чували с пясък и т.н.

4. Участие във всичките мероприятия на събора.

5.Лагерен огън

6.Дърва за огъня, възможност за печене на жарта на картофи и др…

7.Осигурени картофи,сол, посуда идр.

8. Душове за къпане или осигурена стая в някой от комплексите за душ

9.Вечерно осветление

Всеки от регистрираните независимо по кой начин ще участва в томбола за безплатни екскурзии ( вкл. и  в чужбина ) и др. мероприятия през годината. ( Информация на място )image

ДОБРЕ Е ДА СЕ ПОЧИСТИ СЛЕД ТОВА ПОЛЯНАТА.. – Желателно е предварително да се регистрирате за участие на палатка поради ограничеността на пространството за къмпингуване. Това става, като предварително заплатите таксата от 45 лв за нощувка на палатка на поляната над хотелските комплекси и участие във всички мероприятия на събора.

Организатори: Асен Асенов Хермес, Патриция Кирилова, фейс групи:  „Духът и здравето на човека”, „ Велика Болгария” „Алианс на Лечителите”, „ Духовна общност България”„ Биоенергийни семинари екскурзи” и др.

Със съдействието на: RN-MEDIA GROUP – БУРГАС – ТЕЛЕВИЗИЯ „КАНАЛ 0”, РАДИО „МАЯ”, ВЕСТНИК „КОМПАС” . Тв.Водещета Светослава Рудолв, учени от БАН, писатели др.

 

ПЛАЩАНЕТО Е И ЗАПИСВАНЕ.

МОЛЯ ДА ЗВЪНИТЕ АКО РЕШИТЕ ДА ПЛАТИТЕ СЛЕД  30.03.2014г. Една част от участниците в предния събор вече са капарирали своето участие и може да няма места имайки в предвид капацитета на хотелите за да ни облекчите, като непристъпяме към връщане на сумите обратно. Благодаря.

При регистрация на палатка в дните на събора цената е 60 лв.. Всеки трябва да си осигури средствата за нощуване – палатка, спален чувал и шалте.

Палатковият лагер е разположен на 1-3 дка площ и е ще бъде снабден с еко – тоалетни, обозначени огнища. Има наблизо чешма с беседка с маси и столове, която също ще може да се ползва.

Локация и транспорт

ТРЪГВАНЕ ОТ :

ВАРНА,БУРГАС,СТ.ЗАГОРА. ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА Е ИЗВЪН ПОСОЧЕНАТА И ПРИБЛИЗИТЕЛНИТЕ ЦЕНИ ( ЗАВИСИ ОТ БРОЯ ХОРА И ГОЛЕМИНАТА НА АВТОБУСА ) Е 60 ЛЕВА ОТ ВАРНА, 45 ОТ БУРГАС И 20 ОТ СТ.ЗАГОРА. Желаещите за транспорт е необходимо да се обадят на тел. 0897-660-662 за повече информация. ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ СОФИЯ-ЩЕ ИМА ЧАКАЩ АВТОБУС В ПЛОВДИВ В ОПРЕДЕЛЕН ЧАС ДО АВТОГАРАТА В ПЛОВДИВ ( КОЯТО Е ДО ЖП-ГАРАТА ) В 12:30 НА ДАТА 01.05. И ЩЕ ИЗВОЗВА ДО БЕЛИНТАШ, ДО КОМПЛЕКСИТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ. ВРЪЩАНЕТО Е В 14:00 НА 05.06-АВТОБУСА ТРЪГВА ОТ КОМПЛЕКСИТЕ ЗА ПЛОВДИВ, СТ.ЗАГОРА, БУРГАС И ВАРНА .

За останалите приятели, които не могат да се включат в тази организация ще има маршрутка в същия ден – 01.05 от Асеновград от автогарата  в 16:00 часа. Заявката е писмена- на е-майлите : contact@videlei.com , i tdvtour@abv.bg

Автобуса ще бъде от фирма „Динита”, внимателно подбран и с гарантирана безопасност. За съжаление ще трябва да откажем  офертите на хора и малки фирми с 2,3,4,5 автобуса, които не могат да гарантират качество и удобство. За това и в името на безопасността, и добрата организация се спираме на големи транспортни фирми.

Село Врата – 1091 m надморска височина – е разположено в средата на енергиен триъгълник — „Кръстова гора “1418 м. , „Белинташ “ 1226 м. и „Караджов камък“ 1448 м.

Село Врата се намира на 30 км от Асеновград. Тръгва се в посока Кърджали и след с. Червен се отбива в дясно. Следват селата Горнослав, Орешец и указателна табела, сочеща живописен асфалтиран път.

Пътят до мястото на събора е  добър и може да се стигне с лека кола.

За гостите на хотела има резервирани места за паркинг.

Предвиждаме осигуряване на маршрутка от Асеновград до събора срещу минимално заплащане.  Заявката е писмена- на е-майлите : contact@videlei.com , i tdvtour@abv.bg

От Бургас, София, Варна ще има организиран транспорт в зависимост от броя на заявилите да ползват такъв. Заявката е писмена- на е-майлите : contact@videlei.com , i tdvtour@abv.bg

На стената на събитието във фейсбук    и тук под статията може да се коментират въпроси, касаещи въпроса за транспорта – например за т.н. споделен транспорт – кой откъде пътува с кола и евентуално колко броя свободни места има в нея.

И разбира се – остава варианта на добрия стар Автостоп с усмивка : )

 

Храна

В менюто на хотелите има доста интересни вегетариански предложения от традиционната родопска кухня. За хората, резервирали нощувка в хотелите, ще подготвим и изпратим примерни менюта за закуска и вечеря, за да могат нашите домакини да се подготвят предварително със съответните продукти. За обяда в деня на похода е осигурена суха храна.

За хората от палатковия лагер – свободна консумация в ресторантите на хотелите, на поляната на приятелски вечери край огъня. Вероятно ще успеем да организираме и кухня на поляната с казани за боб и леща. Носете си суха храна – по възможност вегетарианска.

 

Вода – до палатковия лагер на няколко крачки има извор и добре подържани беседки

Употребата на алкохол и наркотици е нежелателна, особено на наркотици

 

Какво да си носим

• Дебели дрехи за вечерта

• Дъждобран

• Тоалетна хартия/имайте предвид, че мокрите кърпички не се разграждат

• Тоалетни принадлежности (биоразградим сапун – от зехтин например – четка за зъби / биоразградима паста – по възможност)

• Челник

• Лична карта

• Парички

• Планински обувки

• Усмивките : )

 

 

Условия за участие на щандове за здравословни продукти и др. неща за изложение :Моля свържете се с нас на е-майли : contact@videlei.com

ПЛАЩАНЕ :  ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ ” ТЕ ДЕ ВЕ ТУР”

IBAN BG62FINV91501015996022
Bankov kod-FINVBGSF
ТЕ ДЕ ВЕ-ЕООД

                                                                  Клон Бургас

         Първа инвестиционна банка.

Сума: 50.00 BGN-за настаняване в комплексите – Основанието моля да е : Белинташ-2014. + вашия телефон.По самата сума разбираме за какво сте записани

Сумата 15.00 BGN-за настаняване на палатка- Основанието моля да е : Белинташ-2014. + вашия телефон .По самата сума разбираме за какво сте записани

Сумата 80 BGN- Основанието моля да е : Белинташ-2014. + вашия телефон . По самата сума разбираме за какво сте записани.

Моля до дата 23 април 2014 да са преведени останалата част от сумата, ако сте капарирали преди това или ако се записвате с цялата сума да е до дата 20.април..!Туристическата компания има това изискване и спира записванията след тази дата. Само в краен случай може да направи изключение. Благодаря за разбирането, но да не затрудняваме хората от компанията, които имат и други задачи.

Тази сума от 80 лв. е за самостоятелно настаняване извън посочените от нас два начина ( ако сте закъснели до дата 20 април 2014 да се запишете-преведете сумите по описаните по-нагоре два начина и местата вече са заети), няма места в комплексите, или сте намери къща за гости някъде в околността например).Това е сумата, която ви гарантира участие в организацията, лекциите, похода и др. неща на събора.

Също така моля напишете вашитe данни като наредител на
превода. Ваш телефон за контакти и трите ви имена и ЕГН за планинската застраховка.

И след записването-моля изпратете  е-майл на следните ДВА АДРЕСА :contact@videlei.com   и     tdvtour@abv.bg
За повече информация: понеже това е събитие във фейсбук, моля следете за евентуални промени сайта : www.videlei.com

Ако не сте открили отговор на ваш въпрос, моля свържете се с Асен Асенов – 0897 660 662

www.videlei.com

contact@videlei.com

Запазваме си правото за промени в организацията или мероприятията при възникнали фосможари.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1467228
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930