Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2010 07:27 - Трансфер фактор Мощен имунокоректор
Автор: xermes Категория: Новини   
Прочетен: 2105 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.12.2010 08:41


       
   

нов, мощен, универсален  природен

  имуномодулатор и адаптоген,

             повишаващ резистентността на организма 

                           Какво е Трансфер Фактор™

                                           ТФ – това са  малки пептидни молекули, с големина 1000-10000 далтон, съдържащи 44 аминокиселини,  от групата на цитокините. Наричат се така, защото предават информация на незрели имунни клетки, как правилно да работят, елиминирайки заплаха за нашия организъм. Те предават информация от един организъм на друг, от една клетка на друга.  Наричат ги  „интелект на  имунната система“.

Източник за получаване на Трансфер Фактор™

Единият начин за и извличане на ТФ  е от левкоцитите на кръвта. Впродължение на 40 години той  успешно се прилага под формата на инжекции при болни с имунодефицит. Откриването на ТФ в кравя коластра и кокоши  жълтък прави възможно приемането на ТФ перорално, като капсули. Молекулите не се разграждат при храносмилание и са абсолютно безопасни  както за бебетата, така и за възрастни хора.

Какви са съставките Трансфер Фактора™

ТФ е сбалансирана смес от три функционално различни фракции, които осигуряват ефективността на  имунната система. Индукторите осигуряват общата готовност на имунната система, стимулират Т-клетъчния имунитет, повишавайки и засилвайки функциите на натуралните килъри. Супресорите регулират интензивността на имунната реакция,  предотвратяват автоимунните реакции, постигайки баланс на клетъчно ниво. Антиген-специфичната  фракция осигурява възможност  на имунната система  много рано да разпознава враговете – потенциалната заплаха за нашия организм. Всяка от тези три фракции подпомага  за подобряване на адаптивните функции на имунната система.

    Основното биологично предназначение на ТФ в организма е да осигурява имунната защита от бактерии, вируси, гъбички, ракови клетки и други антигени,  предизвикващи аномалии  на жизненоважни процеси в организма.

     Трансфер фактор е предназначен за:

§        Подобряване на работата на имунната система;

§        Подобряване на резистентността на организма към стрес, натоварване и заболявания;

§        Повишаване на  устойчивостта към климатичните промени и смяна на часовото време;

§        Повишаване на  качеството на  живота при хронични заболявания.

В научните публикации са отразени положителните резултати от приемането на трансфер фактора при такива болести като:

поражения на кожата и лигавицата от вирус херпес, включително офталмохерпес, хронични заболявания, предизвикани от цитомегаловирус и Епщайн-Бар, кожно гъбични поражения, дерматит, туберкулоза, проказа, лайшманиоза, бруцелоза, хламидиоза, вирусен хепатит В и С, СПИН, криптококоза, токсоплазмоза, вирусен и рикетциозен енцефалит (болестта на Лайм), немотивиран тежък астеничен синдром тип СХУ (синдром на хроничната умора), тежка миастения, упорито рецидивиращи инфекции на урогениталния тракт и УНГ-органи, остеомиелит, сепсис, алергии, бронхиална астма,  атопически дерматит, псориазис, онкологични заболявания  (остеосаркома, рак на бъбрека, млечна жлеза, стомаха, дебелото черво, назофаренгиален рак), при корекции на имунодефицита, предизвикан от химио- и лъче терапия, операционен стрес, болест на Алцхаймер и Паркинсон, епилепсия и детски  аутизъм, остър склеротичен  паненцефалит, язва на дванадесетопръстника, асоциирана с хеликобактер, захарен диабет, хронична гранулематозна болест Уискот-Олдридж, лимфогранулематоза (болест на Ходжкин), лимфома на Беркот, епидермална дисплазия (множествени злокачествени поражения на кожата), системен еризипал (червен вятър).

   Описание на действието на ТФ за неспециалисти

   Действието на ТФ може да се обясни много елементарно. Имунитет – това е способността на организма да се противопоставя на външни въздействия, нашествия от бактерии, вируси и вътреклетъчни паразитарни инфекции. Представете си, че Вашия организъм е бойно поле, а нападателите са вируси. Защитата на организма, имунната система е лошо обучена и невъоръжена армия от неграмотни войници без офицер, които  не могат да определят, кои са врагове  и кои не са. Със всяка битка, а най-вече с напредването на възрастта броят на тези войници намаля. Това създава благоприятна среда за развитието на вирусите и паразитите в нашия организм, тъй като те се страхуват само от имунната ни система, а почти всички болести имат паразитарен произход. Това което прави ТФ е смяна на лошо обучените войници с прекрасно въоръжен отряд за «специално назначение», който не само веднага разпознава враговете, но и се командва от добре организиран щаб на чело с велик полководец. Когато врагът е победен, армията на защитата(супресорите) спира да действа (ТФ няма аналог и е единствен продукт за автоимунни заболявания).

   ТФ работи на принципа на антивирусната компютърна програма. Сканирайки файл след  файл, открива и унищожава вируси и премахва това, което пречи на правилното функциониране. Разликата е само в продължителността на процеса. В компютъра всичко се случва веднага, а биологичния процес изисква време - понякога седмици, месеци а може да отнеме и години. Важно е да се знае, че антибиотиците абсолютно не действат на вируси, а водят само до дизбактериоза в организма (нарушават добрата флора в тялото).  Вируса може да бъде победен само от имуннитета. Това е причината учените по целия свят да работят по разработка на средства за нормализация на имунитета. Повече от 80%  от  заболяванията са от нарушената работа  на имунната система. Нормализацията на нейното  функциониране води до подобряването на състоянието и възстановяване на здравето.
е-майл:transferfactor@abv.bg  тел : 0988-607-281  skype: kapelano



Тагове:   мощен,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1466403
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930