Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2011 23:23 - Нов имуномодулатор спира вируси, пази от СПИН и рак
Автор: xermes Категория: Рецепти   
Прочетен: 12387 Коментари: 19 Гласове:
2



 Нов имуномодулатор спира

вируси, пази от СПИН и рак

* Трансфер Фактора™ лекува и СПИН, спасява от алергии, астма и диабет

 

………………….………………….………………….…….………………….…

Източник за получаване на Трансфер Фактор™

Единият начин за и извличане на ТФ  е от левкоцитите на кръвта. В продължение на 40 години той  успешно се прилага под формата на инжекции при болни с имунодефицит. Откриването на ТФ в кравя коластра и кокоши  жълтък прави възможно приемането на ТФ перорално, като капсули. Молекулите не се разграждат при храносмилане и са абсолютно безопасни  както за бебетата, така и за възрастни хора.

Основното биологично предназначение на ТФ в организма е да осигурява имунната защита от бактерии, вируси, гъбички, ракови клетки и други антигени,  предизвикващи аномалии  на жизненоважни процеси в организма.

………………….………………….………………….…….………………….…

 

И за най-страшната болест вече има лекарство. Неговото име е Трансфер Фактор™.

Малките пептидни молекули, с големина 1000-10000 далтон, съдържащи 44 аминокиселини, от групата на цитокините, подобряват работата на имунната система. Наричат ги Трансфер Фактор, защото предават информация на незрели имунни клетки, как правилно да работят, елиминирайки заплаха за нашия организъм. Те предават информация от един организъм на друг, от една клетка на друга.

Трансфер Факторът, нарича от специалистите „интелект на  имунната система“, подобрява резистентността на организма към стрес, натоварване и заболявания. Той повишава устойчивостта към климатичните промени, помага и при смяната на часовото време. С него може лесно да победим хроничните заболявания. В научни публикации са отразени положителни резултати от приемането на трансфер фактора при такива болести като:

поражения на кожата и лигавицата от вирус херпес, включително офталмохерпес, хронични заболявания, предизвикани от цитомегаловирус и Епщайн-Бар, кожно гъбични поражения, дерматит, туберкулоза, проказа, лайшманиоза, бруцелоза, хламидиоза, вирусен хепатит В и С, СПИН, криптококоза, токсоплазмоза, вирусен и рикетциозен енцефалит (болестта на Лайм). Подходящ е при немотивиран тежък астеничен синдром тип СХУ (синдром на хроничната умора), тежка миастения, упорито рецидивиращи инфекции на урогениталния тракт и УНГ-органи, остеомиелит, сепсис. Лекува алергии, бронхиална астма, атопически дерматит, псориазис, онкологични заболявания  (остеосаркома, рак на бъбрека, млечна жлеза, стомаха, дебелото черво, назофаренгиален рак). Препоръчително е да се използва при корекции на имунодефицита, предизвикан от химио- и лъче терапия, операционен стрес, болест на Алцхаймер и Паркинсон, епилепсия и детски  аутизъм, остър склеротичен  паненцефалит, язва на дванадесетопръстника, асоциирана с хеликобактер, захарен диабет, хронична гранулематозна болест Уискот-Олдридж, лимфогранулематоза (болест на Ходжкин), лимфома на Беркот, епидермална дисплазия (множествени злокачествени поражения на кожата), системен еризипал (червен вятър).

 

* Какви са съставките Трансфер Фактора™

 

ТФ е балансирана смес от три функционално различни фракции, които осигуряват ефективността на  имунната система. Индукторите осигуряват общата готовност на имунната система, стимулират Т-клетъчния имунитет, повишавайки и засилвайки функциите на натуралните килъри. Супресорите регулират интензивността на имунната реакция,  предотвратяват автоимунните реакции, постигайки баланс на клетъчно ниво. Антиген-специфичната  фракция осигурява възможност  на имунната система  много рано да разпознава враговете – потенциалната заплаха за нашия организъм. Всяка от тези три фракции подпомага  за подобряване на адаптивните функции на имунната система.

 

* Как действа новият универсален природен имуномодулатор и адатоген?

 

Имунитетът е способността на организма да се противопоставя на външни въздействия, нашествия от бактерии, вируси и вътреклетъчни паразитарни инфекции. Представете си, че Вашия организъм е бойно поле, а нападателите са вируси. Защитата на организма, т.е. имунната система е лошо обучена и невъоръжена армия от неграмотни войници без офицер, които не могат да определят, кои са врагове и кои не са. Със всяка битка, а най-вече с напредването на възрастта броят на тези войници намаля. Това създава благоприятна среда за развитието на вирусите и паразитите в нашия организъм, тъй като те се страхуват само от имунната ни система, а почти всички болести имат паразитарен произход. Това което прави ТФ е смяна на лошо обучените войници с прекрасно въоръжен отряд за «специално назначение», който не само веднага разпознава враговете, но и се командва от добре организиран щаб на чело с велик пълководец. Когато врагът е победен, армията на защитата(супресорите) спира да действа (ТФ няма аналог и е единствен продукт за автоимунни заболявания).

 

* Трансфер Факторът работи като антивирусната компютърна програма

 

Сканирайки файл след файл, открива и унищожава вируси и премахва това, което пречи на правилното функциониране. Разликата е само в продължителността на процеса. В компютъра всичко се случва веднага, а биологичния процес изисква време - понякога седмици, месеци а може да отнеме и години. Важно е да се знае, че антибиотиците абсолютно не действат на вируси, а водят само до дизбактериоза в организма (нарушават добрата флора в тялото). Вирусът може да бъде победен само от имунитета. Това е причината учените по целия свят да работят по разработка на средства за нормализация на имунитета. Повече от 80%  от  заболяванията са от нарушената работа  на имунната система. Нормализацията на нейното  функциониране води до подобряването на състоянието и възстановяване на здравето. Това важи и за имунодефицитни и  автоимунни заболявания, което обяснява  широкият спектър на действие и резултатността от

 

* продуктите на основата на Трансфер Фактора

 

Трансфер Фактор Classic: Съдържа концентрат ТФ, извлечен от коластра на крава, представлява пептидна молекула. Условно се разделя на три фракции: индукторна, супресорна и антиген-специфична, която действа на принципа на поливалентна ваксина. Истински имуномодулатор. Повишава активността на NK-клетките на 103%. Препоръки: Огромен спектър на предназначение: при всички случаи на вторичен имунодефицит, нарушения на имунната система. Особен интерес предизвикват: детска възраст, включвайки и новородени бебета, старческа възраст, алергични заболявания, вътрематочни инфекции при бремени жени.  

 

Трансфер-фактор Tri-Factor: Съдържа ТФ от коластра на крава и жълтък  от кокоше яйце. Деликатно регулира имунните реакции. Истински имуномодулатор. Повишава ефективността на NK-клетките на 283%. Абсолютно безопасен за всяка възраст и вида на заболяването. Препоръки: Широк спектър на действие, както и при TF-classic.  

 

Трансфер-фактор Плюс: Съдържа ТФ Tri-Factor,  цинк метионин и патентована комбинация от Кордиванти (инозитол хексафосфат, фитостерол от соя, екстракт от китайски и японски гъби, бета-глюкан от мая и овес, екстракт от алое вера, екстракт от маслинови листа). Истински имуномодулатор. Комбинацията притежава доказан синергичен ефект - увеличава активността на NK-клетките на 437%. Препоръки: Онкологични заболявания, доброкачествени образувания, хронични персистиращи инфекции, остри възпалителни (инфекциони) заболявания. Препоръчва се да се съчетава с ТФ класик, Tri-Factor или Рио Вида.

 

Трансфер Фактор BCV: Съдържа ТФ Tri-Factor, действието на  който е фокусирано  на основни инфекционни агенти(вируси и бактерии), предизвикващи увреждания на сърдечно-съдовата система. Действието му е подсилено от природни витамини А, С, Е, ниацин, В6, фолат, В12; минерали в най-биодостъпния им вид: магнезий, цинк, селен, мед, калий, и патентована фирмена комбинация: екстракт гинкго билоба, чесън, глог, Q10, резервератрол, мая от червен ориз, масло от джинджифил. Осигурява пълна противовъспалителна и антиоксидантна защита за сърдечно-съдовата система, подобрява състоянието на сърдечния мускул, кръвообращението,  нормализира холестерина и холестерола, артериалното налягане и подобрява еластичността на  кръвоносните съдове.

 

Трансфер Фактор ReCall: Съдържа: ТФ Tri-Factor,  насочен за борба с инфекциони агенти, водещи до нарушение на функциите на главния мозък. Действието му е подсилено от патентована формула: магниев окис, винпоцетин, екстракт от плаун, соев лецитин, глицерофосфохолин, N-ацетил-тирозин, N-ацетил-цистеин, екстракт гинкго билоба, мелиса. Препоръчва се за профилактика за всички възрастови групи за поддържане на нормално функциониране на главния мозък (паметта, острота на ума), подобрение циркуляцията на кръвта и насищане с кислород. Като комплексна метаболизтична терапия се препоръчва за постоянно ползване от хора, страдащи от нарушени  функции на мозъка, най-вече в преклонна възраст.

 

Рио Вида:  Течна е диетична добавка, съчетаваща в себе си ТФ Tri-Factor и мощните  антиоксидантни свойства на сок от бразилско асаи. Вкусът и качествата й се подобряват с помощта на 100% чист сок от нар, черна боровинка, бъз и червено грозде. ТФ увеличава ефективността на имунната система на 283 %. Плодовете асаи – бразилското чудо – най-силния от известните растителни антиоксиданти са богат источник на аминокиселини, микроелементи и незаменими мастни киселини (Омега 6, Омега 9). Те възстановяват нормалното тонусно ниво без кофеин.

Рио Вида мощно нормализира имунитета и възстановява енергийния баланс на организма, подобрява състоянието на кръвта, стомашно-чревния тракт, черния дроб, сърдечно-съдовата и нервна системи, може да помогне и при заболявания на опорно-двигателния апарат, както и при други заболявания. Явявайки се като уникален имунокоректор и антиоксидант, богат източник на микро и макроелементи, витамини, аминокиселини, а също така и Омега 6 и Омега 9  Рио Вида е прекрасно профилактично средство. Противопоказания може  да бъде само личната непоносимост към някоя от съставките. За подсилване на действието се препоръчва  да се съчетава с други продукти на основа ТФ. 

.................................................................................................................................

Биологично активни хранителни добавки на основата Трансфер фактор са произведени от    «4 Life Research, LLC.» (9850 South 300 West Sandy, Utah 84070), USA, признат световен лидер по производство на продукти за имунитета. Качеството е гарантирано от GMP. Нашите продукти са включени в «Медицински справочник за лекарствени препарати и БАД, предписвани без рецепта» в САЩ. На нашия пазар се доставят без ограничение.

Ефективността от използване на продуктите на база ТФ е доказана от клинични изследвания, проведени в редица престижни клиники на САЩ и целия свят.

.................................................................................................................................

www.transferfactorbg.com
www.a-factor.com

e-mail: tato@dir.bg

Asen Asenov

skype:  xermesbg ,

GSM: 0878 282809 / 0988 607281

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Путёвки в санатории Белокурихи. Отдых в горном Алтае и других санаториях, пансионатах, базах отдыха России и за рубежом
17.12.2011 10:54
<img>http://www.avs-tur.ru/images/stories/news/rossiya/belokuriha/ot1605/Lechenie%20v%20Belokurihe_150x200.jpg</img>

Отдых и лечение в санаториях.
Что может быть лучше активного отдыха ? Устав от суеты мегаполисов и надоевших офисов, мы стремимся прикоснуться к природе, подышать чистым воздухом, чтобы набраться сил для трудовых будней.
Также, имеются детские санатории, развит отдых и лечение для маленьких гостей курорта.
Пожалуй, сравниться с отдыхом на Алтае может только отдых на курортах Краснодарского края – (Сочи, Геленджик, Анапа, Абрау-Дюрсо), Турции, Греции, Египта. Красота Черноморского побережья с его песчаными пляжами, залитый солнцем, сверкающий морской простор – все это не оставит Вас равнодушным, а порадует, успокоит и исцелит, оставшись в вашей памяти на долгие годы.

<a href=http://www.avs-tur.ru/rossija/lechenie-v-sanatoriyah/192-lechenie-oporno-dvigatelnogo-apparata.html>лечение опрно двигательного аппарата в саноториях россии</a>

<a href=http://www.avs-tur.ru/rossija/lechenie-v-sanatoriyah/274-lechenie-pielonefrita.html>санатории пиелонефрит</a>

<a href=http://www.avs-tur.ru/belokuriha-ceny/sanatorii-belokuriha-sibir-katun.html>www санатории в белокурихе</a>

<a href=http://www.avs-tur.ru/belokuriha-ceny/sanatorii-belokuriha-sibir-katun.html>белокуриха санаторий россия прайс лист на лечебные процедуры</a>
цитирай
2. анонимен - buy generic viagra 777 11315
18.10.2012 12:55
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#3858>buy viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#1092>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#359 viagra online
цитирай
3. анонимен - buy generic viagra 383 5623
19.10.2012 02:57
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#4394>viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#3654>buy viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#16372 generic viagra
цитирай
4. анонимен - payday loans online 326 16729
19.10.2012 08:49
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#3901>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#230>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#13950 payday loans online
цитирай
5. анонимен - buy cialis 3737
20.10.2012 08:22
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#rquza>buy generic cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#vkcme >cheap cialis online</a> , http://ordercheapcialishere.com/#txilh buy generic cialis
цитирай
6. анонимен - viagra 120 mg 2931
20.10.2012 22:59
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#oujyx>viagra without prescription</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#nowzl >buy viagra online</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#ddquh viagra 150 mg
цитирай
7. анонимен - purchase kamagra 14110
21.10.2012 06:34
<a href=http://orderkamagranow.com/#syodx>cheapest kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#kmees >order kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#dfxua kamagra soft
цитирай
8. анонимен - levitra online 16576
22.10.2012 03:32
<a href=http://orderlevitrahere.com/#fctlp>levitra online without prescription</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#vbtbn >levitra 20 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#zdune levitra online
цитирай
9. анонимен - payday loans 671 2058
24.10.2012 02:17
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#998>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#8979>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#13310 payday loans
цитирай
10. анонимен - kamagra online 2041
24.10.2012 08:07
<a href=http://kamagrastorehere.com/#cdiqa>buy kamagra online</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#fszaf >buy kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#lzqnu buy kamagra online
цитирай
11. анонимен - generic cialis 414 3799
24.10.2012 10:55
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#19646>generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#4819>generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#19043 buy generic cialis
цитирай
12. анонимен - buy levitra online
24.10.2012 12:05
If you want to buy levitra use keywords <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#3548>buy levitra online</a>, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#6426>buy cheap levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#8448 online
цитирай
13. анонимен - cheap levitra 11782
24.10.2012 20:16
<a href=http://levitrastorehere.com/#vdwsm>levitra online</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#wfioz >generic levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#wvjkd levitra online
цитирай
14. анонимен - generic cialis 3845
25.10.2012 03:31
<a href=http://cialisstorehere.com/#yultg>cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#vbkvf >buy cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#cpogw buy cialis
цитирай
15. анонимен - viagra online 16804
25.10.2012 09:43
<a href=http://viagrastorehere.com/#nvene>buy viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#jpfra >buy viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#tjpnd cheap viagra
цитирай
16. анонимен - cheap levitra 19837
30.10.2012 20:52
<a href=http://cheapgenericlevitranow.com/#cdzcm>cheap levitra online</a> - <a href=http://cheapgenericlevitranow.com/#yhkas >cheap generic levitra</a> , http://cheapgenericlevitranow.com/#btbom buy cheap levitra
цитирай
17. анонимен - generic pills
31.10.2012 05:04
http://cheapviagraqual.com | http://cheapviagraqual.com/#2502 - cheap viagra | <a href=http://cheapviagraqual.com/#9218>order viagra</a>
цитирай
18. анонимен - Test, just a tes tninsestuarism
03.11.2012 06:58
<a href=http://www.sarvajal.com>viagra</a>
цитирай
19. анонимен - payday loans online 888 14106
06.11.2012 02:00
<a href=http://paydayloansonlineusa1h.com/#15488>payday loans online</a> - <a href=http://paydayloansonlineusa1h.com/#9957>payday loans online</a> , http://paydayloansonlineusa1h.com/#13555 payday loans online
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1461866
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031