Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2012 15:02 - Плодовете на Духа.. Благата на Небето и Земята.
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 4006 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.04.2013 16:18


Ура....Нещо уникално в Бургас предстои...15-16.12.2012..За всички светли души...:)) Хотел Космос 2-ри етаж. Един уникален предколеден семинар, беседи, уорк-шоп ( кръжок ) с Георги Изворски, Силвина Белопойчева, Валери Добрев, д-р.Таня Грандева, д-р. Ценка Местанска, Георги Мелихранов, Спас Мавров и др.. Ще покажем
image

силата на коледния ритуал, как се прикадява - трапезата, словата и защитната им сила.. Как да се подготвим, защо и как се прави ритуала... Защита на дома и семейството, заздравяване на връзките в близкото ни обкръжение... + приготвяне на здравословен хляб от лимец, приготвяне на квас, уникалните рецепти за истински здравословен хляб, силата и лечението на храната, прабългарската скрита мощ в словата и обредите и др... + уникалната информация на посочените лектори...+ изложба на лечебни, рисувани с пръсти картини от Варна + други специални картини + специална литература + лимец + брашно от лимец + здравословни билкови възглавници и други..+ + +..изненади..:)) Плодовете на духа, Благата на Небето и Земята.

                                   Програма

Събота-15.12.2012.

10:00-11:30

– Асен Асенов- по следите на Бого-милите в България и Европа. Експедицията и отзивите отпреди няколко дни до Босна и Херцеговина-единствената съществувала някога Богомилска държава в света. Древните 24 000 годишни пирамиди и тунели открити там. Връзката с Богомилите. Пренаписването на световната история! Уникално !

11:30-13:00 -  

"Хлябът наш" - Свещенодействие с ръчно замесване на пълнозърнест хляб с лимец и квас с Валери Добрев 


13:00 – 13:40 – почивка.


13:40-15:00 -

д-р. Ценка Местанска. ТЕС. Как да отслабнете, без диети и стрес от тях, а единствено със силата на мисълта! Чрез ТЕС могат да се справите с много зависимости-цигарите, алкохола,шоколада,шопинга и да се навлезете в печеливш период от живота и да загърбяте лошия късмет и неуспехите. Ценка Местанска ще ви запознае със силата на ТЕС, която със все по-нарастващите учения за силата на подсъзнанието, е вероятна алтерантива за основно лечение в бъдещето. Презентацията е начало на серия от семинари, на които специалистката ще обучава в практикуване на ТЕС.


15:00-16:30 -

д-р. Димитрина Тодорова и Тодор Димитров-квантовата медицина и прехода 2012


16:30- 18:30-

 Валери добрев и Милка Кьосева - Енергийни картини за медитация със Златния делфин, интегриращи новите космически кодове, съзнанието на Новата Земя и разгръщане на Сакралния сърдечен пламък. Приказка за Сътворението, еволюция на душите и пламъците близнаци. Медитация с пламъците близнаци. 


18:30. -

 Георги Изворски и Силвина Белопойчева. Здравето и абсолютната чистота” 
Лечебно-оздравителен сеанс, Медитация.



                             Неделя-16.12.2012

10:00 – 11:30- 

Милка Кьосева : -  Завръщането на Богинята. Медитация за събуждане на женската сила интегрираща                                                                                четирите стихии въздух, вода, огън и земя. 


11:30 -13:00 -

д-р.Таня Грандева : Храната, като метод за усъвършенстване по пътя на Духа.    


13:30–13:40 – почивка


13:40 -15 :00-

 Иван Найденов : „Знакът на Тангра като материя и дух- 

географско изследване на България”- Какво всъщност ни казват древните..?


15:00-16:30- 

Жоро Мелихранов- Силата на знанието на Древните населници на земята.


16:30-18:00-

 Георги Изворски –  Отговори на всякакви въпроси....!

ВСИЧКО ТОВА САМО ЗА 21лв. ЗА ДВАТА ДНИ..!

[[image file="2012-12/197240_208711459144319_100000163981990_919962_7411203_n.jpg" ]]

Какво още ( НО НЕ И ВСИЧКО:)) ) да очакваме:
Хлябът наш
Трансформиращата сила на музиката
Медитация със Златния делфин, пламъците на сърцето и светлинните кодове
image

„Когато музиката достигне своя горен предел тя се сменя с молитвата; щом достигне своя долен предел, тя се сменя с храненето.” Учителя

За пресътворяване на вътрешния и външния свят
чрез музика, песен, картина, работа със светлинни кодове, медитация, свещенодействие

Атмосферата на Божествената музика като извор на вдъхновение, повдигане и пребиваване във висшите ни ноти. Хлябът наш, с който ще научим от ръцете си как да сътворим светлинната храна, която работи на физическо ниво, за просветляване на храма, който обитава нашата Божествена искра и разпалване до висините на онази мистерия, наречена троичен пламък на сърцето, с който плува ни в гърдите океан от безпределната Любов на Златния делфин!
Троичният код на пресътворяването: действие – свещенодействие – работа на земен план във физическия свят; чувства – астрал – света на сърцето;
мисъл – ментал – света на образите и на ума... И др...

ПРАКТИКИ:
„Хлябът наш”
Ръчно замесване на пълнозърнест хляб с лимец и квас - с Валери Добрев и Силвина Белопойчева
Хлябът наш е една мисия за завръщане на българите към хляба и земята осъзнато и отговорно. С радост, лекота и песен. С любов!
За вас ще замеси Валери Добрев. Силвина Белопойчева ще разкаже и покаже също как лесно да си напраим домашен хляб със сода и ще с попее на хляба вълшебно.
Ще си кажем някои тънкости за приготвянето на истинския хляб и отглеждането на домашен квас.
Ще поговорим за древните сортове зърнени култури - лимец, ръж, спелта, камут ...
Ще си кажем някои истини за маята, содата, брашното.
Ще попеем малко, за да активираме и заредим хляба.
Ще благосливим и опитаме хляба, направен от лимец.
Ще можете да се сдобиете със семена и брашно от лимец

Еднозърнестия лимец (Triticum monococcum L.) е най-древния вид от групата на покритите или несъщински пшеници. Никой не знае откъде е дошла и колко е стара тази дива пшеница. Сякаш е спусната от Небесата. Според езотеричните школи то не е продукт на нашата планета, а слънчев плод, тръгнал от Сириус, за да стигне до Земята.
Квасът е първоначалната форма на маята, открита от древните египтяни. Може да се добие от пълнозърнесто лимецово, пшенично, ръжено ,нахутено или друго брашно. Представлява симбиоза между бактерията лактобациликус (Lactobacillus sanfranciscensis) и гъбичната мая (Candida milleri). Те и бактериите, които правят кисело мляко, принадлежат към едно и също семейство. Добрината, която членовете му правят, е да преработват сложни за човешкия организъм вещества и да ги правят по-леки и полезни. Вложен в приготвянето на пълнозърнест пшеничен хляб, квасът опростява сложните въглехидрати на пшеницата и прави възможно по-качественото и пълноценно усвояването на полезни вещества.
Заповядайте и бъдете съпричастни с:
• Приготвяне и подхранване на домашен квас.
• Замесване на хляб от лимец с квас.
• Дегустация на хляб от лимец.

„Няма по-голямо безчестие от това да купуваш и продаваш хляб.“
„Да работим всички, за да бъде хлябът даром. Аз ще бъда първият, който ще работя без пари. Нека всеки гражданин вземе определено количество земя да поработи малко, за да се дава хлябът даром.“
„Оня, който е купувал и продавал хляба, не може да надникне в Царството Божие, т.е. в истинския рай. Кракът му не може да стъпи там. Това е горчива, но велика истина. Тази истина – да ядеш хляб даром – трябва вече да се приложи на земята. Не е позволено да продаваш хляб на брата си. Не е позволено да купуваш хляб от брата си. Яжте хляб без пари, даром! Това е новото учение. Ако го приложите, ще получите благословението на всички светли сили, които работят в света, на всички добри хора по лицето на земята.“
Цитатите са от беседата на Учителя Петър Дънов „Живата енергия“

Медитация със Златния делфин, пламъците на сърцето и светлинните кодове
Представяне на йероглифните картини с космическите кодове
и енергиите на Златния делфин
Валери Добрев ще ни представи неговите картини на тема „Златните делфини”. Ще можем да се насладим на прекрасните багри и рисунки на Златните делфини и божествените изрази, както и на неизвестната писменост върху тях, носещи силни вибрационни енергийни кодове. Ще чуем историята за създаването на картините, същността на енергията на Златния делфин и въздействието на йероглифния космически код. Ще бъде проведена медитация с картините, която цели да достигнем до едно по-дълбоко осъзнаване на нашата Висша същност и разгръщане на свещения пламък в сърцето, водещо до позитивни трансформации и изцеление...
image

ЕТО МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧАСТ ОТ ЛЕКТОРИТЕ И ВОДЕЩИТЕ НА ПРАКТИКИТЕ ( ОЧАКВАЙТЕ И ОЩЕ ИНФОРМАЦИА ЗА ДРУГИТЕ ЛЕКТОРИ ):

Силвина Белопойчева
http://www.youtube.com/watch?v=GDvpx65IkdU
Организатор на семинарите Дом за живеене, Форумите Здраве и Събора на Здравето 2012 - с Асен Асенов Хермес : http://www.facebook.com/events/115596171912523/

Организатор на беседите на Георги Изворски.
Занимава се с производство на лимец от 3 години и с още куп неща...
В деня на семинара ще сподели отново за „Музиката, окултно пеене - метод за хармонизиране и постигане на Божественото" и ще участва в уъркшопа за месене на хляб.
Част от интервюто в майския брой на списание „Усури”с мен:
„Трансформацията при мен започна след като ме уволниха от едно посолство и аз – може да се каже – напуснах светското, установеното, сигурното, но и сивото някак, сковаващо душата ежедневие. Завинаги. Тогава попаднах в най-песенното може би духовно учение – това на Учителя Петър Дънов и имах явен знак, че трябва да остана в България, а не да скитам по света, както ми се искаше. Всичко ставаше толкова бързо – песните на Учителя запявах от едно чуване само, в това число и паневритмията.”
„Процесът с прояваването на гласа върви успоредно с повдигането на душата така да го кажем – с преодоляването на страховете, агресията и всичко негативно, гласът на човекът става все по-фин, по-ангелски.
При мен имаше още един важен момент – срещата ми с Георги Изворски. Качвахме един връх недалеч от бунгалото, където той е живял като отшелник. И нещо стана със сърцето ми тогава – отвори се, затупка ускорено, като на птиче. С отварянето на сърдечната чакра и разширяването на меркабата, което при мен става някак от само себе си щом запея, въздействието на песента е вече истинско.

Малко информация за представа относно лекторите :

Силвина, Георги Изворски и Георги Мелихранов :

http://www.youtube.com/watch?v=f-7mg5-o1Kw&feature=plcp

Георги Изворски :
1. http://www.youtube.com/watch?v=fcNFRXZhE1Q
2. http://www.youtube.com/watch?v=Aupu5zR1WD0&feature=bf_prev&list=PLB62FBA54B82A8C78 И там отдясно има още....

Георги Мелихранов :
1.http://www.youtube.com/watch?v=FB7KL3Z365c&feature=relmfu
2. http://www.youtube.com/watch?v=MAL3cLYKeec&feature=plcp

д-р. Таня Грандева : http://www.youtube.com/watch?v=kQkFCwgFI2A&feature=plcp

д-р. Местанска : http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1228404219-Kak_da_zabravim_problemite_s_tehnika_za_emotsionalna_svoboda.html

Спас Мавров: http://www.youtube.com/watch?v=9TCjAPYtEAk&feature=plcp

Милка - лекция на тема женската сила и проявлението на Богинята, изобилието и хармонията, тя ще представи и своята книга /лирика/

Иван Найденов „Знакът на Тангра като материя и дух- географско изследване на България”

Валери Добрев

Занимава се с изследване, изучаване и въздействие на човешкото светлинно тяло и съзнание, проявление и реализиране на Висшата същност. Разгръщане и осъзнаване на троичния огън в сърцето. Работа с космическия вибрационен фон. Медитативни практики и техники за себеусъвършенстване. Работа с Планетарното кристално ядро и Планетарната кристална решетка. Работа с електромагнитно-светлинни тороидни полета – сърдечно, планетарно, соларно, галактическо, вселенско, омнивселенско и космическо. Закотвяне, интегриране и реализиране на новите космически кодове на Златната епоха на Новата Земя. Снемане на индивидуалните ключове. Интегриране на древно познание в удобни за изучаване и работа носители в трета плътност.
Валери е и артист и се изявява в техники като -рисуване с графит, маслени бои, акрилни бои, сух пастел. Графика, ландшафт, абстракция, сюрреализъм. Енергийни картини и мандали. Пише поезия. И прави най-вкусния и здравословен хляб... Заплащане в офиса на тур. компания по сметка на ФЕб -Тур-гр. Бургас

 

1 - ПО БАНКОВА СМЕТКА В Експресбанк- клон Бургас
IBAN : BG87TTBB94001508021930
BIC; TTBBBG22
ЕТ" ФЕБ ТУР- ЗОЯ ПАВЛОВА"

 

ПРИЯТЕЛИ...ЗА АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ И ДРУГИ СЕМИНАРИ, АКО ЖЕЛАЕТЕ РАЗБИРА СЕ - СЛЕДЕТЕ САЙТА : www.videlei.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1463722
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930