Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2014 17:16 - София.Среща, беседа,семинар-19.01.2014 с Милан Миланов, Христо Маджаров, Георги Изворски, Гергана Герасимова, Галя Маджарова. Център Идея Вита-ул.Лерин 64 от 10
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 6060 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.01.2014 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageДосега в България не са се събирали на едно място езотерици от такъв ранг. Спокойно може да ги наречем  корифеи, тежката артилерия в своите среди. Спас Мавров, Георги Изворски, Милан Миланов, Гергана Герасимова, Христо Маджаров, Галя Маджарова…! Личности посветили десетки години в изследвания на мистериите, тайните на обкръжаващата ни действителност. За много от нас те са живия извор за получаване на знания и без съмнение най-достоверна информация в езотеричен и окултен план. И още може да се доврим на стойностната, проверена информация касаеща  истинското, незахаросано състояние на битието, живота и неразрешимите на пръв поглед противоречия на духа и материята. На истината и неистината, на любовта, енергията на телата, омразата, кармата, която си градим…  Наистина ли може да не страдаме, сами ли градим живота си или сме кукла на конци, атакуваме ли себе си с нашите мисли и вредим ли на близките си. .? Дали ни харесва или не, но виждаме ИСТИНСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА. Сега може на живо, директно в пряк контакт да намерите отговори на вашите,  дори и още незададени въпроси. Заповядайте…! 10:00 часа на 19.01.2014г. град София, център Идея Вита, улица Лерин 64, ж-к. Красно село ( през една пряка от улица Нишава)

 ( За да сме коректни трябва да уточним, че Георги Изворски в този случей е лектор, който  съпътства този семинар, участва в него, но не е част от така организираното представяне на другите лектори. Графика на Георги съвпада с това мероприятие и той става част от него по стечение на обстоятелствата, но графика му е на обяд и всеки от записалите се за участие в целия семинар  ( от 10 до 18:30 )  може да присъства и на неговата лекция, а може и ако човек реши само на неговата беседа без да присъства на беседите на  другите лектори.

Кратка информация за гост-лекторите и тяхната харизмата :

Милан Миланов  писателя, разузнавач, който предизвика сензация с разкритията си в тандем с ясновидката Гергана Герасимова. Идващите знания от Акаша представени от тях удивиха научните и езотерични среди, както и всички с интерес към древните познания, и истината за Българския дух ( натисни тук )  ( И тук )   ( И тук ) ( И тук )  ( За видео натисни тук )

Христо Маджаров - човека посветил живота си за разпространението на духовните знания, прабългарското величие на родината ни, Богомилското учение, Розенкройцерите  и др. Показал великолепни разкрития за мисията и значимостта  на българите….Написали повече от 30 книги, известни не само у нас но и по света. Ето повече информация :  ( натисни тук( И тук )( И Тук ) ( И Тук   )   ( И Тук  )(  За видео натисни тук )

 

Спас Мавров Българския жив тангрист, посветен в тайните на шаманизма и окултните обреди, ритуали на древните пра-българи, траки. Писател, практик, скулптор, езотерик и спокойно може да кажем – българския шаман,  запознат и прилагащ енергиите в нас на земята и етера, на природата, написал поредица от книги с най-пълната информация за Тангризма и връзката му с цялото ни битие Ето повече информация :   ( Натисни тук )( Натисни тук( И тук )

 (За видео натисни тук )

Георги Изворски  ( за информация натиснете тук )

Галя Маджарова Достойната спътница в живота на Христо Маджаров, на свой ред изследовател, езотерик и писател в по-различния женски аспект  на Духа

 Ето повече информация :   ( натисни тук )( натисни тук )  

 

Гергана Герасимова Ето повече информация :   ( Натисни тук )( натисни тук )  ( За видео натисни тук ) 

 

ПРОГРАМАТА НА СЕМИНАРА-СРЕЩА-БЕСЕДА-РАЗГОВОР-ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ :

10:00-12:00 - Милан Миланов и Гергана Герасимова- Тайните в България и скритите информации от нас. Въпроси и отговори от Акашовите записи.

12:00-13:30 -  Георги Изворски – Беседа

13:30-14:00  - Почивка

14:00 – 15:00  - Продължение на Беседата с Георги Изворски

15:15-16:45  - Христо Маджаров. Тайните и мистерии в наши дни, епохата на водолея за енергиите и природните закони.

15;45-17:00 Галя Маджарова – Женския принцип и триумфирането му от времето на амазонките ( българските амазонки) и в наши дни.

17:15 -18:30 Спас Мавров- енергийния обмен в телата на мъжете и жените в наши дни. Жреческото изкуство за управление на енергийните потоци в нас. Мощта на Тангра

Цена 10 лв. за целия ден.  Ето как да си осигурим място за семинара - на сайта www.videlei.com   има възможност за предварително закупуване на билети. В ГРАФАТА "АКТУАЛНО" ОТДЯСНО НА ЕКРАНА Е СТАТИЯТА ЗА СЕМИНАРА. ПО СРЕДАТА И В КРАЯ НА ТАЗИ СТАТИЯ Е ПОМЕСТЕН ФОРМУЛЯРА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИТЕ. Местата са определен брой и има голяма вероятност да се запълнят бързо.

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1463683
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930