Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2014 11:40 - Отново вълнуваща екскурзия до пирамидите и богомилски мистични места в Босна28.05-01.06.2014 5дни 3 нощувки,вечеря,1 нощен преход 395лв
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 3658 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.04.2014 12:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Посещаваме древните загадки,чудеса в Босна, Сърбия, Хърватска, -5 дни, 3 нощувки - 395.лв.  1 нощен преход. Тръгване в 20:30 от София-СРЕЩУ ЦЕНТРАЛНА ГАРА-МАЛКА АВТОГАРА СЕРДИКА-БИВШ ТРАФИК МАРКЕТ, А НЕ ГОЛЯМАТА АВТОГАРА-ПО - НАТАТЪК..
Ексурзията, експедиция е 5 дни, 3 Нощувки, 3 закуски, 1 вечеря, специален  лектори, 395.лв.от София. При записани достатъчно хора от Варна и Бургас, Това е  живо, истинско преживяване по енергийните все още запазени, сакрални енергийни зони.

От пирамидата -на място може да си вземе кристали, хилядолетна не кодирана и древна вода, която може да наречем и запазим като енергийна субстанция. Реално няма друг такъв обект в света с наличие на такова излъчване, с такива артефакти и с такава вода !

 Ето защо може да изберем тази екскурзия:

1. Това са оргиналните посещения-екскурзии до пирамидите и богомилите в Босна и Херцеговина. Започнали 2012 г. ДАТИТЕ СЕ ПОДБИРАТ СПЕЦИАЛНО СПОРЕД ЗЕМНАТА,ЛУННА И СЛЪНЧЕВА АКТИВНОСТ И ДР. ЕНЕРГИЙНИ ИЗБЛИЦИ НА ЗЕМНАТА КУНДАЛИНИ ПО ТЕЗИ МЕСТА ..!!!

2. НАСТАНЯВАНЕТО Е САМО В 3* ИЛИ 4* ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ ! НЯМА ОБЩЕЖИТИЯ ОТ ТИПА 2 *.  

3.Най-редовните и с най-голямо внимание посещения от страна на домакините ни в Босна и Сараево.

4. Само с нас може да се докоснете и преживеете емоцията от посещението на свещения хълм в Меджугорие, където се появява Дева Мария – силно енергийно, умиротворяващо място на мощта и милостта и силата на Девата, появяваща и се до днес...Специален ритуал по желание на място. ( по-надолу има детайли с повече информация )

5.Само с така подбрания маршрут, само при нас може видите Богомилските  места и храмове в градовете над Сараево...!

6Приятна изненада за ползване на лечебните енергии по тези места.

7. Да посетим още едно специално и свято място на богомилите с техните лечебни кодове и енергии + подземни места.

8. Безплатни беседи и лекции на тематиките от хора с древно знание, и капацитет в областта на езотеричните знания, богомили, и скрита история..!

9. С личното участие на Асен Асенов-Хермес- човека с  над 15 посещения до тези места, с 23 години изследвания в езотеричните науки, с 10г. телевизионни ежеседмични предавания ( около 2050 до момента ) само на такава тематика. Първия осветлил  и показал пътя за мистериите на Богомилите, Босна, Пирамидите и  откривателям им Професор Османаджич на България. Дефакто най-запознатия човек с пътеките, местата и храмовете на богомилите в Босна и Херцеговина. С жива, преживяна опитност и хиляди разговори на тази тематика с посветени личности, други изследователи в България и извън нея. Организатора на ОРГИНАЛНИТЕ, ИСТИНСКИ ЕЗОТЕРИЧНИ ПЪТЕКИ ПО ТЕЗИ МЕСТА.  С най-много бройни контакти с професора, екипа му и други интересни хора в тези страни, с най-голям интерес от страна на медии в България – Тв-7, Нова телевизия, БТВ. Вестници, списания, радио-предавания. Сьздател на най-посещавания езотеричен  профил в Youtube  с над 700 хиляди  гледания от България, българи в чужбина и др.. Довериха се и взимат участие в неговите семинари, екскурзии, беседи ( включително и пътуващи с Асенов по тези маршрути )  корифеите в езотериката в България и някой от чужнина (Сал Ракели ) - писатели, лечители, изследователи, хора на познанието - Георги Изворски, професор Дамян Попхристов от Ню-Йоркския университет-българин, Христо и Галя Маджарови, Спас Мавров, Георги Мелихранов, Радея , д-р. Румен Стоилов, инж. Венелин Фиковски и др...

 Предстои ви нещо уникално....!

Реално само ние предлагаме посещение в цялост на тези места и възможност да усетите тази великолепна емоция, това уникално преживяване. Заповядайте с оргинала.

При записани достатъчно хора от Варна и Бургас, тръгване ще има и от БУРГАС.

ЗАПИСВАНИЯ :

Капаро от 100 лв. И ДО ДАТА- 20.05. -доплащане цялата сума.

ОСНОВАНИЕ : Пирамиди-3.2014. моля пишете САМО ТОВА !

ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ " ТЕ ДЕ ВЕ ТУР"

IBAN BG62FINV91501015996022
Bankov kod-FINVBGSF
ТЕ ДЕ ВЕ-ЕООД

                                                                    Клон Бургас

Първа инвестиционна банка.

Моля, ако има място в платежното НАПИШЕТЕ 3-ТЕ ИМЕНА ПО ЛИЧНА КАРТА, ЕГН,  телефон И ДАТА НА ИЗДАВАНЕ..!!! 

  Ако няма място , моля-пуснете на е-мейли тези данни : tdvtour@abv.bg,  contact@videlei.com   МОЛЯ И НА ДВАТА !  Договорите ще получите в автобуса при качване.

Моля, обадете преди да преведете сумата. Може да няма свободни места.! Не забравяйте да изпратите ВАШ ТЕЛЕФОН..АКО някой ДРУГ прави превода вместо вас - моля отбележете това в е-майла и името- вашето-който пътува, както и името-на човека платил вместо вас.Благодаря

 Моля до 7 дни преди датата на заминаване е необходимо заплащане на цялата сума.

 Приятели. Стъпвали сте на материал направен от неизвестна цивилизация на 34 000г. доказано от научни лаборатории..? Влизали сте в тунели под пирамида също на 34 000г., където ще може да пипнете и видите с ръка керамични съоръжения-с вибрация и научно доказано излъчване на определени здравословни  ( !! ) полета..? Държали ли сте в ръка и имате ли във вас кристали с доказано лечебно излъчване на древна цивилизация...? Ами ако отговора е „не”, а желаете да имате всичко това, както и много други прекрасни емоции, преживявания, приятелства, компания на хора с едино-мислие за добруване и взаимопомощ... Посещение на уникални мистични места свързани с пътеките на Богомилите, да се докоснете на живо с техните творения- обелиски и стъпките на мистичните им пътеки-- заповядайте..!

 ОТНОВО ДОМАКИН ЩЕ НИ БЪДЕ 

Dr. Sam Semir Osmanagich Ph.D.   и / или неговия екип

Но ще посетим и мястото където се явява от 1981г. до момента Пресветата Дева Мария на тогава деца, а сега зрели хора и все още живи - повече надолу в статията ,

Foreign Member of the Russian Academy of Natural Sciences

 Principal Investigator of the Bosnian Pyramid Project

Anthropology Professor at the American University in Bosnia-Herzegovina

Едно от най-силните и загадъчни места в света и Европа:

image image

Босненските пирамиди, хиляди години по-стари от най-старите открити досега. Твърди се, че това е най-древния градеж в света - 7000 години по-стар от Египетските пирамиди.

Съвсем близо до нас се извисява планината - пирамида в Босна и Херцеговина, стоейки със своята мистична сила и предизвиква целия научен свят, криейки тайните си от непосветените...

image image

Ще разгледаме уникалните и живописни места по маршрута - САРАЕВО- Мостар и др..!!!

Ще имаме възможност да усетим присъствието на древните Атланти, които вероятно са довършили и скрили това космическо - неземно съоръжение, да усетим полъха на най -древните следи на величествените СЪЗДАТЕЛИ, да бъдем в компанията на откривателя на част от тайните на Древните и да го попитаме за всичко, което ни интересува. Очакваме ли нещо... И какво..?

Предстои пренаписване на световната история, а ние имаме шанса да се докоснем до все ощемалко познатите, величествени пирамиди - структури:

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

 

 

 

ВИДЕО ЕТО ТУК :

http://www.youtube.com/watch?v=ut02WuGIcnA

( за Босна почва около 24-та минута )

http://tv7.bg/vinagi-v-nedelia/VideoDetails%26id=9570972

Visit this page on YouTube. Youtube video "0XJDFRwsqmE".

( Това видео е с мое участие в ТВ-7 )

http://www.youtube.com/watch?v=_qZFoT4eN1c

Visit this page on YouTube. Youtube video "_qZFoT4eN1c".

Това видео с още една дамa от експедицията-екскурзия )

 ЗА ПОЯВЯВАНЕТО НА ДЕВА МАРИЯ : 

http://videlei.com/info/?e=156

Още:

http://vbox7.com/play:fdfdf6bb&al=2&vid=9027993

Още инфо :

http://neonula.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html

Ще разгледаме уникалните и живописни места по маршрута 

 Радимиля, Благай, Мостар, Меджугорие ( явяването на Дева Мария ), Сараево:

http://www.youtube.com/watch?v=hhv077zqWsk&feature=relmfu&noredirect=1

Visit this page on YouTube. Youtube video "hhv077zqWsk".

Още инфо: http://relax.rozali.com/po-sveta/p10343.html ,

http://novini.zahotelite.com/3240

С уникални хора, уникален маршрут, уникални преживявания и истински приятелски моменти,светлина, усмивки и радост в сърцата, и душите от общуването, споделянето на прекраснитемигове... ! Заповядайте !

Дати:

28.05.2014 - 01.06.2014  ТРЪГВАНЕ НА 28.03 - вечерта в 21:30 , София СРЕЩУ ЦЕНТРАЛНА ГАРА-МАЛКА АВТОГАРА СЕРДИКА-БИВШ ТРАФИК МАРКЕТ, А НЕ ГОЛЯМАТА АВТОГАРА-ПО - НАТАТЪК..!!!!!!!!, ВРЪЩАНЕ НА 01.06.03 - вечерта към 20:00

   

5 дни / 3 нощувки, 3 закуски, нощни преходи ( ПЪТУВАНЕ С НОВИ АВТОБУСИ, КОМФОРТНИ, УДОБНИ, НЕ СЕ УСЕЩА ПЪТУВАНЕТО ). Хотели 3 звези и 4 звезди ! 

ЦЕНА : 395лв.

При записани достатъчно хора от Варна и Бургас, тръгване ще има и от БУРГАС.

ТРЪГВАНЕ ОТ автогара " Сердика"-  ( бившия трафик маркет) срещу магазин Била на ЦЕНТРАЛНА ГАРА В 21:30 НА 28.05.2014 г.

1 -2 ДЕН /СОФИЯ – Белград,  Сараево/

Отпътуване вечерта в 21:30  от  автогара " Сердика" по маршрут:

София-Ниш –Белград -Нова градичка-Яйце Сараево. Пътя е магистралата към Загреб. Няма завои и бавно каране. Има отсечка към Баня Лука и Яйце, което е първокласен път и е около 180 км. Другото е магистрали. Нощен преход.Почивки. Разглеждане на водопад, Богомилски храм, кратък, специален ритуал в този храм.Пристигане в Сараево същия ден след обяд. Разходка в старата и новата част, свободно време. Нощувка в удобен, чист и светъл хотел 3* или 4 *.

3.ден 07:30-08:00 Закуска. Пирамидата на Слънцето-Разглеждане на пирамидите- и двете- и на Луната. подземните галерии. Вземане на лечебни кристали, вода и др. Изкачване по хълма до уникалните, необясними на науката блокове. Лечебна зона.  Беседа.Медитация. Завръщане след обяд в Сараево. Разглеждане на града с екскурзовод, беседа, свободно време, възможности за шопинг. Нощувка.

4  ДЕН-07:30-08:30. Закуска. Отпътуване в 8:40 към БОГОМИЛСКИТЕ места, БЛАГАЙ-СУФИТЕ, МОСТАР, ДЕРВИШИ. Меджугорие - мястото на появяване на Дева Мария. Медитация и зареждане с енергия. Беседи. Пристигане в гр. Сараево

Нощувка.

5 ден. 07:30-8:30. Закуска. 

 Отпътуване в  8:30  за София.

Посещение на моста в град Вишеград. Посещение на каменния град на Костурица , посещение на Дървения град също, световно известен, уникат и място на международни изложения, бианалета и др. Почивка, обяд, разглеждане, снимки, закупуване на сувенири.

  Пристигане в София вечерта към 20-20:30 часа на 01.06.2014

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:1. 3 нощувки, 3 закуски, в  3* или 4 * звезден хотел и една вечеря ! 2---транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/ 3--водач от фирмата организатор 4.--лектори с езотерични и специфични познания за мистериите на Богомилите, енергийните зони, и др. мистични езотерични информации. 5---Безплатни лектори и беседи. Дискусии. 6---Посещение на изложение специални, уникални вина от винарска изба със специално манастирско вино-едно от най-търсените и заемащи първи места в Европа. 7---Групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро. 3 нощувки със закуски  в хотел "Б.М” *** (  3 звезди ) по двама или 3-ма ( по желание ) в Сараево. 8--Посещение на град Яйце и водопада СКАКАВИК. 9-- Обиколка на град Сараево,  10--Обиколка пешеходна на Сараево и беседа освен с автобуса. 11-- Пътни и магистрални такси; ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: входни такси и билети за градовете, различните забележителности и др. Около 10 - 12 евро всичко за цялото пътуване!    разликата от няколко евро-3,4 или 7 може да възникне, ако има някъде фестивал или изложение, и дали желаете да го посетите-информация на място. Купуват се лично от хората, желаещи да посетят местата. Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева;от 76 до 80г. – 9 лева. При евентуални ремонтни или други обстоятелства в Европа си запазваме правото за промени по придвижването по пътищата и магистралите. Ако се наложи удължаване на маршрута поради такава причина или фосмажор, може да се наложи доплащане в рамките на 10-15 евро.

Tел. За информация 0897 – 660- 662 Асен Асенов

  За записване .  Екскурзията се осъществява с туристическа компания „ТЕ ДЕ ВЕ ТУР"

Моля за промени относно екскурзията редовно проверявайте информацията тук или на сайта :

www.videlei.com

ЗАПЛАЩАНЕ : Приятели - преди да платите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО позвънете на посочения телефон за дави кажем дали има места. Благодаря.

Моля, задължително се обадете 2,3 дни преди тръгване ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ПРОМЕНИ!

ХУБАВО Е ДА ИМАТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВЗЕТИ ЕВРА. Те вървят навсякъде, МОЖЕ да си вземете и в ресторантите вечер, но е добре да се осведомите за курса на обмяна. Трудно се приемат американски долари и британски лири. Намират се и апарати за обмяна на валута 24 часа в денонощието. Рядко има улични чейндж бюра. Най-добре е да използвате банки. 

А СЕГА - УНИКАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕСТАТА КЪДЕТО ОТИВАМЕ:

Алекс Путни,

Гост на Waking Times

Археологически и географски проучвания на величествени пирамиди по цялото земно кълбо ни разкриват значителен обрат  в нашето колективно разбиране за това, че човешката цивилизация съществува от дълбока древност на земята. Сред многото скорошни открития на пирамиди покрити със земя и растителност в различни региони на света и в няколко гъсто населени Европейски държави, се разкриха доста вълнуващи изненади.

Цял комплекс от древни постройки от каменната ера беше открит и разпознат по своята прецизна геометрична форма. Три пирамиди построени със синтетични заоблени пясъчни камъни бяха открити в Монтевекия, Италия в подножието на Алпите.В същото време по-голям комплекс от 6 величествени каменни структури със свързващи ги тунели беше открит в Босненската  долина “Високо”  от Д-р С. Османаджич през 2005г.

Международното признание получено от многото археологически и геофизически изследвания проведени в Босненската долина на пирамидите вдъхнови стотици хиляди посетители да разгледат мястото, което от тогава се превърна в най-големият взаимен проект на археологически разкопки в света. Въпреки първоначалната забрана от различни археологически органи в правителствени и Египтоложки кръгове, Д-р Османаджич много убедително разкри и представи удивителен комплекс от изкуствено създадени археологически структури.

Най-забележителната геометрична фигура в свещената долина Високо може ясно да бъде различена ако се погледне от въздуха над древният комплекс, съставен от резониращи каменни структури, всяка една с оформена външна форма на тераси, по перфектен дизайнерски план пригоден към природният пейзаж на местността. Хълмът, който преди се наричаше Високица сега е известен, като най-голямата пирамида в света, висока 220 м. под ъгъл 45°. Мястото бе разпознато веднага от Османаджич по своята точна ориентация на трите планеграфични страни ориентирани прецизно по посоките на света. Нейният дизайн е същият, като Пирамидата на Слънцето. Последващите търсения доведоха до откритието на голям комплекс структури, сред които Лунната Пирамида, Земният Храм, Пирамидата на Любовта, Драконовата Пирамида и Могилата Вратница.

Тези масивни, древни каменни структури функционират взаимно свързано по между си и заедно с всички други значителни постройки от големи камъни по света, прецизно позиционирани и подредени по точно определена схема определена от автора по същото време, когато е открит комплекса Долината Високо. Санскритската мандала представлява глобален резониращ модел, по който са устроени всички сакрални места, определени от предишни изследвания с квадратната функция [ zn+1 = zn2 ] , което е равно на сферична проекция  от постоянни ултразвукови вълни предавани от пиезоелектрическите камъни на Великата Пирамида в Гиза, Египет.image

Босненската Пирамида на Слънцето (43.977°N 18.176°E) е на 1,199 мили от Великата Пирамида, което е 4.82% или приблизително 1/21 от общата обиколка на земята 24,892 мили. Тази сакрална дистанция също отговаря на  1/4 от  19.1% на Фибоначи, разстоянието от Великата Пирамида до храмовете на Ангкор Ват (19.1 / 4 = 4.775). Тази геопространствена връзка активира  акустичен резонанс между тези гигантски съоръжения, проектирани така, че да  предават планетарен ултразвук от 33 отделни честоти доста под  доловимият спектър от човешкото ухо. Записи на ултразвукът бяха направени от Професор П.Дебертолис (>10 Hz лимит), показващи висока интензивност в ултра-ниските честоти. Тези неуловими честоти имат леко променлив характер с хармонични интервали между  5.6 Hz и 7.83 Hz.

Специалният честотен праг от 7.8 Hz отговаря на модела на алфа вълните на мозъка измервани чрез ЕЕГ и свързвани със състояние на спокойствие, лекуване, ясна визуализация и при преход към състояние на сън. Основният ултразвуков резонанс на световната мрежа от пирамиди в момента е стабилизиран на 1.45 Hz, в рамките на ритъмът на човешкото сърцебиене при  233m дължина на вълната към която и базовата дължина на Великата Пирамида е калибрирана. Водна, вътрешно канална, помпена система, (сега не функционираща), някога е карала пирамидата да вибрира с 1.45 Hz.

Запалени от ултразвук огньове по земята, възбуди любопитството в Италианското градче Песчини, на полуостровът Гаргано през юли, 2007 (в  кръг над земята), те са били спонтанно запалени от постоянни вълни насочени от Великата Пирамида:

“Онова, което го учуди, беше фактът, че… по всичко личеше,че пламъците бликаха от самата земя. Ако минеш от там може да видиш димът и веднага под него пламъците надигащи се от земята. Ей така от нищото. Успяха да се справят със ситуацията, като с часове тичаха напред-назад с кофи с вода в ръцете за да изгасят мистериозният огън, който изглеждаше, като да блика от под земята”.

Песчини, Италия (41.95°N 16.01°E) е на  1,182 мили от Великата Пирамида, което е  4.74% от общата обиколка на земята. Лесно може да се направят измервания на ултра-ниски честоти, с което да се докаже това твърдение, и още научните организации натоварени с разследването на тези пиезо-електрически огньове не успяха да открият причината изобщо, и не предполагаха за спотайващите се опасности, заплашващи много общности   по подобен начин в Италия, и специално в Сицилия, и стотици други места по света.

image

Друга точност при подредбата на много от мегалитните структури в Босненската Долина на Пирамидите също потвърждава фактът, че са калибрирани за ефективна акустична енергия, която е в ултра-ниските честоти на сърцебиенето. 440 метровата дължина на базата на Пирамидата на слънцето и нейните 220м височина и дава възможността да резонира на не-случайната честота от 1.5 Hz, която е точно честотата на сърцебиенето в състояние на почивка, когато се активира “три-таламуса”(tri-thalamic) и колективното телепатично съзнание.

Разстоянието между местата избрани за стоеж на тези психо-акустични съоръжения се подчинява на интежер умножен по тази критична дължина на вълната на сърцебиенето  от 220м. Например, Могилата Вратница е  3,960м точно на североизток от Пирамидата на Слънцето (на снимката), дистанция, която е точно 18 пъти височината на Слънчевата Пирамида (220 x 18 = 3,960). и обратно, апексът на Пирамидата на Слънцето е 2,200м  от апексът на Драконовата Пирамида (на снимката долу), или  10 пъти повече от избраната дължина на вълната на резонанс (220 x 10 = 2,200).

И още продължаваме с тази очевидна връска с дължината на вълната на сърцебиенето. Апексът на Пирамидата на Любовта е построен на 440м от апексът на Пирамидата на Слънцето, или 2 пъти избраната вече дължина от 220м. Апексът на Пирамидата на Любовта е 1,320м от апексът на Храмът на Земята, дистанция, включваща 6 пъти вече споменатата дължина на вълната (220 x 6 = 1,320). И още, централната линия на тези три структури, именувани на Слънцето, Любовта и Земята, са идеално подравнени по права линия. Това ясно може да се види на геометричният план на комплекса.

image

Апексът на Драконовата Пирамида е разположен точно на 2,200м от апексът на Лунната Пирамида. Построен точно по това подравняване е и Храмът на Земята на разстояние от 880м от драконовата Пирамида (220 x 4 = 880)  и 1,320м от лунната Пирамида (220 x 6 = 1,320). Тези подредби и повтарящи се пропорционални връзки са откриват при всички главни структури в долината.

Две ниско-ъгълни могили, наскоро открити до селището Джинже оформят югоизточната част на комплекса. Разстоянието от Драконовата Пирамида до първата могила в Джинжи е 1,760м, или 8 пъти избраната вече дължина (220 x 8 = 1760). Ако продължим по същата права, втората могила в Джинжи е  на 440м от първата, и 2,200м от Драконовата Пирамида (горе).

image

Тези забележителни закономерности според, които са разположени Босненските Пирамиди не са направени само за да има математическа симетрия, а са имали доста по практически цели, като например съсредоточаване на Ултра-Ниско Честотни вълни за синхронизация на човешкото съзнание. На върха на Босненската Пирамида на Слънцето, фокусираното енергийно поле е измервано от различни изследователски екипи, като 4.5м. широк енергиен лъч излъчващ силен 28 kHz сигнал от апексът. Предаването на инфразвук усилва йонизацията вътре в пирамидите, създавайки био-електрически условия  за клетъчно възстановяване. Геополимерни експерти определиха блоковете на Босненските пирамиди, като впечатляващ вид древен бетон (долу), подобен на Римският цимент и синтетичните варовични камъни на Великата Пирамида в Гиза.

image

Големият брой на различно оформените покриващи камъни и многопластовите  изкуствени циментови плочи много приличат на природно оформеният вулканичен комплекс в Бречия и са направени от земният материал под Долината на Пирамидите. Километричните, кръгли, речни камъни и глинени слоеве, които очертават долината са били изкопани от сложна система от тунели под пирамидите, които най-вероятно свързват петте  приличащи на планини пирамиди една с друга, както е при много други такива комплекси.

image

При построяването на много от величествените храмове, хиляди тонове  от заоблени речни камъни са били нужни за да се направят тунелите и са били изнесени на повърхността за де се използуват, като материал за пиезо-електрически филтър в стотиците хиляди тонове от висококачествени циментови плочи “Бречия”, които облицоват планинските структури. Пиезоелектрическите кварцови кристали, които се намират в почвата в долината са били смесени с различни реагиращи вещества и излети, като ситни синтетични пясъчници, които формират обширни многопластови тераси.

Няколко дълги, покрити с цимент платформи са били разкопани при четирите пирамиди а също и при конусовидната направена от глина пирам




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1465553
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930