Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2014 09:44 - Духовно пътешествие по лечебните зони, храмове, могили на траките. Свещари, Сборяново, Демирбаба теке, Залмоксис! Ивановските скални църкви ! 25,26,27 юли. 3 д
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 4993 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.07.2014 13:18


Духовно пътешествие по лечебните зони,  храмове, могили на траките. Свещари, Сборяново, Демирбаба теке, Залмоксис! Ивановските скални църкви ! 01,02,03 август. 3 дни, 2 нощувки,2 закуски, една вечеря, с еко продукти в резиденция на Тодор Живков и нощувка! Специален тракийски огнен ритуал на Залмоксис - даден само за там. Групата може да е до 16 човека ! Храната за вечеря ще бъде на пещ. И вегетарианската, и пуйката за похапващите месо. Цена 230 лв.

 Маршрут:  София-Плевен-Крушунски водопади,Велико Търново, Къпиновски Манастир, Мадара,Исперих,Свещари,Сборяново, Тервел-Резиденцията на Тодор Живков

Тръгване от София в 08:00 на 01.08.2014 от автогара Сердика ( бившия трафик маркет ) точно на 10 метра срещу централна Жп.гара, откъдето тръгват автобусите на ивкони за чужбина

1-Ви ден:

София- Плевен-Левски

Посещение -  Крушунски водопади ( натисни тук ). Най-голямата каскада от водопади в България с най-богата и специфична енергия. Разглеждане, разходка, воден и праничен ритуал за използване на енергията на водата, както и праната около водопадите.  Ритуал за благодарност и кодиране чрез вода.image

Посещение -  Къпиновския манастир ( натиснете тук ). А защо точно там- на място ще има информация за чудодейната му сила.

Нощувка около Шумен-три звезди хотел, закуска

–Ден :

Посещение–  Мадара( ето уникална информация-натиснете тук ), imageенергийна практика в зоната означена  от държавата като „силно енергийна”. Ще усетим енергията на метеорита останал там и лечебното и предпазно въздействие. Уникална Медитация ни предстои в пещерата, Където се стича по стените лековита вода. Който желае може да се умие или събере в предварително подготвена бутилка. Водата може да се  нарече.Продължаваме :

Посещение на Свещари, Сборяново, Демир баба теке ( натиснете тук ). Уникалния и единствен комплекс в Европа съчетал комуникацията, събирането и разпределянето на земните с космични енергии, които са структурирани и подредените в текета като съзвездието Орион image! Мощни вълни се усещат от мястото и въздействат благоприятно на аурата и енергийните тела в човека ! imageЩе видим мястото на последния атлант от изчезналата Атлантида.

Следва -  Нощувка на уникално място ! Резиденция на Тодор Живков ! Уникални запазени автентични предмети, мебели, бюро, маси, трапезария в която ще ни поднесат еко продукти от региона, чиста храна и великолепна вечеря, ще може да слушаме допълнителна беседа за запазването на тази резиденция-хотел, за околните светилища и др.

          3 – Ден 

Посещение на храма на Залмоксис- легендата твърди, че всеки преминал от тук оставя злото зад гърба си и пречиства душата. ( натиснете тук ). Интересно е, че траките не са правили жертвоприношения, както съвременната „наука” твърди, но може с усмивка да приемем наивитета на много историци, които смятат така. Храма е чудодеен енергиен „вентилатор”, който отстранява негативни намеси, и „полепнали” ниско енергийни същности по аурата на човека.

По пътя на връщане  разглеждаме Ивановските скални църкви image/Ивановските скални цъкрви са уникален по рода си манастирски комплекс, който няма аналог на територията на България. В Ивановските скални църкви може да видите своеобразна мрежа от малки скални църкви, параклиси и килии, които са издълбани в скалите на живописния каньон, който очертава преминаващата от тук река Русенски лом. Ивановските скални църкви са издълбани на 32 м. височина над водата/ и Басарбовския скален манастир " Св.Димитрий Басарбовски/Притежава красив озеленен двор, пълен с цветя и плодови дръвчета. Пътечката, която минава през него, ще ви отведе до кладенеца, издълбан от Св. Димитрий, вярва се, че водата в него е лековита. В подножието на скалите има две стаи и трапезария. От там 48 стъпала водят до площадка, където се намира нишата, в която е спял Св. Димитрий. Също така там има и скална църква с дърворезбован иконостас.

Цена 230 лв.

Включва транспорт, застраховка, 2 нощувки, 2 закуски, една вечеря с храни приготвени специално на пещ в резиденцията на Тодор Живков, където е и едната нощувка в специална обстановка, лектор, беседи както по пътя, така и на място, местен водач, беседа в резиденцията,  включително и от местния водач, огън в пещерата-храма на Залмоксис, ритуали ( който желае може и да не участва ).

ЗАПИСВАНИЯ :

Капаро от 50 лв.  и до дата  -24.07. доплащане цялата сума по изисквания на тур.оператора.

ОСНОВАНИЕ : Свещари. Моля пишете САМО ТОВА !

ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ ” ТЕ ДЕ ВЕ ТУР”

IBAN BG62FINV91501015996022
Bankov kod-FINVBGSF
ТЕ ДЕ ВЕ-ЕООД

                                                                                   Клон Бургас

Първа инвестиционна банка.

Моля, ако има място в платежното НАПИШЕТЕ 3-ТЕ ИМЕНА ПО ЛИЧНА КАРТА, ЕГН, телефон.

 Ако няма място –  моля изпратете тези данни на следните е-майли: tdvtour@abv.bg,  contact@videlei.com   МОЛЯ И НА ДВАТА !  Договорите ще получите в автобуса при качване.

Моля, обадете преди да преведете сумата. Може да няма свободни места.! Не забравяйте да изпратите ВАШ ТЕЛЕФОН..АКО някой ДРУГ прави превода вместо вас – моля отбележете това в е-майл. Благодаря. Тел. за въпроси: 0897-660-662

 Моля до 5 дни преди датата на заминаване е необходимо заплащане на цялата сума.

ПОЗДРАВИ ОТ ЕКИПА..))

В изпълнение Волята на Бога е силата на човешката Душа !

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1463998
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930