Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2016 08:11 - Пътя на Светците. Преподобна Стойна, Йоан Рилски, Ванга и др. Мистичните места на силата и в Македония-03-06.Март.2016г.
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 1865 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.01.2016 09:48


 Пътуващ семинар: Пътя на Светците. Преподобна Стойна, Йоан Рилски, Ванга и др. Мистичните места на силата и в Македония-03-06.Март.2016г.

Цели: поклонение към подвига на Светците, духовно повдигане на съзнанието и самосъзнанието, получаване на благодат, защита на дом, семейство и начинание, събиране и зареждане в дома на животворна, лечебна вода от 7 силни манастира, 7 животоприемни източника и лечебни места - с тази вода се лекува и заздравя защита, чисти дом, места и маха нежелани натрупвания по аурата от лоши мисли, намерения и др. енергейни нелицеприятни въздействия.

 image

Преподобна Стойна, Св. Йоан Рилски - малко известната му 1-ва пещера, Св. Атанасий - най-стария манастир в Европа, Тамплиерския манастир и др.

03-06.Март.2016г.

4 дни, 3 нощувки

Тръгване от гр.Варна, гр.Бургас, гр.Ст. Загора, гр.Пловдив 

 

Маршрут: 

Варна – Бургас – Чирпан – Банско - Добърско – Сандански - Рупите - Рилски и Руенски манастири – Кюстендил - Охрид -  Земенски манастир, Горни Богоров манастир – Пловдив - Ст.Загора – Бургас – Варна

 

Тръгването е от: 

гр.Варна - в 04:30 на 03.03.2015 г. зад катедралата, спирката на тролея до пощата и поликлиниката.

гр.Бургас - в 06:30 на 03.03.2015г. ул."Булаир", спирката срещу химическото чистене.

гр.Стара Загора - в 09:00 на пътя до хотел "Железник" и входа на автогарата.

гр.Пловдив - в 11:00 от бензиностанцията на Лукойл на карловско шосе, до моста.

НА ВРЪЩАНЕ АВТОБУСЪТ МИНАВА ПРЕЗ гр.СОФИЯ -Пловдив - Ст.Загора - Бургас - Варна. Не минава през Банско и Разлог.

Желаещи от София могат да се обадят - ще осигурим транспорт до Пловдив при група от мин. 8 човека.

 

 ПРОГРАМА

1 ден

10:00 – Пристигане в манастира в с.Златна Ливада до Чирпан.

(След качването от гр.Варна, гр.Бургас, гр.Ст.Загора, НО преди Пловдив! - посещаваме най-стария манастир в Европа и пещерата с мистичната сила - жилище на чудотвореца Св. Атанасий. Надолу в текста има повече информация за мястото и силата му). Добре е да си вземем вода от лековито аязмо. Беседа на място.

11:00 - Продължаваме към гр.Пловдив.

11:30 - Потегляме към с.Добърско.

13:00 - Почивка на Юндола и възможност за закупуване на еко-продукти на място. Изобилие от редки видове билки, сладка, боб, леща много видове мед, боровинкови продукти и др.

30 мин. почивка.

14:00 - Отпътуване към с.Добърско.

14:30 - Пристигане в с.Добърско. Разглеждане на специалния-храм-църква, построен на тракийско светилище с изображения на Исус в ракета. Надолу в текста има повече информация.

15:30 - Продължаваме към гр.Сандански. Нощувка в гр.Сандански.

2 ден

07:30-08:20 - Закуска. Отпътуване за Рупите.

09:00 - Пристигане в Рупите. Посещение на езерата с топлата лековита вода, къщата на Ванга, църквата, енергийния мост с бамбука и др. Беседа и разяснения на място.

10:00 - Отпътуване за преподобна Стойна. Пристигане в 10:40.

Посещение на манастира и църквата. Ритуал по желание за благоденствие на място. Престой в стаичката на светицата. Престой на мраморната плоча с двуглавия орел - място на неземна сила. Кратка медитация. Беседа

12:00 - Отпътуване за пещерата на Йоан Рилски до Рилския манастир. Минаване през нея. Беседа.

13:30-14:30 - обяд.

14:30 - Отпътуване  и пристигане в 15:30 - рожденото място на Йоан Рилски - с.Скрино. Прекачване в по-малък автобус за достигане до върха. Пътуване около 10 мин. Посещение на 1-та му пещера, както и на мястото му за молитви към слънцето, специална друга скала. Посещение на Руенския манастир на върха. Беседи. Медитация.

17:30 - Отпътуване за гр.Кюстендил. Пристигане в 18:30. Настаняване в Хотела. Свободно време.
image

 

3 ден

07:30-08:20 - Закуска.

Отпътуване в 8.30 ч.Кюстендил - ГКПП Гюешево - Крива Паланка – Лесновски манастир - Осоговски м-р. . Пристигане в м-р „Св. Архангел Михаил” в Република Македония, едно от книжовните средища на българщината през Средновековието. Основан от отшелника Гаврил Лесновски, един от учениците на Св. Иван Рилски през ХІ век. Манастирската църква е построена през 1341 година и е посветена на Архангел Михаил. Тук е изобразена фигура на човек стъпил на луната. Богатите на композиции и сцени стенописи са ярък пример на византийската живопис от този период. Посещение на китното македонско градче Кратово. Свободно време за обяд, шопинг и разходка по калдъръмените улички на града. Отпътуване за Осоговски манастир „Св. Йоаким Осоговски”, разположен в подножието на Осоговската планина, близо до град Крива Паланка в Македония. Йоаким Осоговски е български светец, един от най-верните последователи и ученици на Св. Иван Рилски. Популярността на култа към светеца в средата на XIIв. води до изграждането на едноименния манастир. Отпътуване за България. Пристигане в гр.Кюстендил късно вечерта. 

Нощувка в същия хотел. 

4 ден

 

07:30-08:20 - Закуска.

08:30 - Отпътуване за Земенския, Тамплиерски манастир. 

09:30-10:30 - Престой, беседи и разглеждане на манастира.

10:30 - Отпътуване за растящия камък и лековита вода в манастира до гр.София в с.Горни Богоров. Разглеждане, беседи, взимане на лековита вода.

11:20 - Отпътуване за гр.Пловдив, гр.Ст. Загора, гр.Бургас и гр.Варна. Много усмивки и чудесно прекрани моменти с положителна емоция и нови приятели. Заповядайте с Виделей на Виделейните места в България!

Ето какво се случва по време на този вълнуващ, духовен, пътуващ семинар с ерудирани езотерици и лектори:

Влизаме с духовен ключ в малко известно и съхранено място на Силата, както казват посветените, обитавано от  българския светец закрилник на България, на Българите по дух Йоан Рилски.

Можем да докоснем с ръка стените, запазили паметта и все още трептенето на енергийната същност на светеца, да поседнете там, където е спял…  Но това не е Рилския манастир, а там, където е започнало могъщото му общение с Бога - първата му пещера над село Скрино.

Това дава мощен тласък за духовно развитие, за защита на всеки, направил този жест на поклонение на свято място, както и защита на семейство, дом, начинания. Ето възможност да посетим сега няколко светилища, места на силата на следните светци – Св. Атанасий, Свети Йоан Рилски, Преподобна Стойна.

Посещаваме още и Земенския - Тамплиерски манастир, камъка, който расте в манастира в Горни Богоров, Рилския  Манастир, Рупите – при Ванга и др. Тези поклонения са благословени от нашите  духовни колоси и мощта им стои зад всеки от нас..!

 

 

Заповядайте по пътя на Светците. Мистичните места на силата.

 ПОСЕЩАВАМЕ:

- село Скрино - Йоан Рилски - родното място и 1-та му пещера - енергиен лечебен център. Това не е до Рилския манастир, но посещаваме и него!

- село Златолист - Преподобна Стойна, 3-пъти по-силна от Ванга.

- село Добърско - уникалната църква - енергийна зона със свастика и Исус Христос изобразен като взет от извънземни - в ракета, и мястото на 5-те защитника…Специална зона със специфична енергия, закриляна от 5 енергийни поста-пазители.

- село Златна Ливада. Първия манастир в Европа, мястото на енергиен фонтан от скалите и пещерата на свети Атанасий, манастира до него и лечебната вода.

- Рупите - къщата на Ванга.

- Руенския Манастир.

- Лесновски Манастир

- Осоговски Манастир

- Земенския Манастир с Тамплиерската църква.

- Горни Богоров, манастирът с растящия камък и единствена вода в света!

 - Гр.Сандански

 - Гр.Кюстендил

Приятели..! Ще може да посетим уникалните български лечебни и мистични места, придружени от много ерудирани и запознати по темата лектори-езотерици и заедно да се  докоснем и приемем покровителството, защитата и благословията на най-силния и мощен български светец - Йоан Рилски. Закрилникът на България, на Българите по дух, където и да се намират по света. Той е брат на Бениамин Мага - завършил Магна аула - магнаурската школа на висшата Магия, основателя на Богомилството - наука за светлината и равностойността на човеците пред Бога. Методи и принципи за благотворно живеене и споделяне на мир, хармония и благодат. Докосваме се до тайната на произхода и могъществото на Светеца, упорито скривана от Църквата. Истинския произход на Светеца и служенето му на Всемирната Бяла ложа.

Дискутираме и Арийската раса и връзката между Бълг-Ария, Бав-Ария, Унг-Ария, Швейц-Ария… Места на мистичната Сила - както на Християнския егрегор, така и на древните тракийски методи…И др..

Преподобна Стойна. Усеща се огромното здравословно влияние на светицата, за която Баба Ванга е казала документирано, че е 3-пъти по-силна от нея. Единствената, изумително красива, сляпа лечителка и светица живяла вътре в църква, издигаща се над земята при молитви.

Оформяме за желаещите един ритуал, една практика на преподобна Стойна, извършвана там. Подробности и указания на самото място!

Стъпваме още и на мраморната плоча с двуглавия орел в самата църква - връзката между енергийни центрове в България, Европа и света. С пожелание и молитва, светла мисъл и намерение. Там светицата се е издигала над земята при молитва!

Осъществяваме контакт за цял живот с тези места. Пристъпваме тихо и смирено в стаичката и леглото на Преподобието (както я наричат все още хората). Енергията и усещанията са уникални! Може да носим снимка на близки за благоденствие и изцеление, и да я оставим в стаичката на светицата. 



 Ето видео и текстови материали:

 За преподобна Стойна:


http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-04-13&article=364084 

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1111418 


http://spisania.rozali.com/ot-za-jenata/p8055.html 

http://www.youtube.com/watch?v=H9NA8PU8uKs&feature=related 



За Добърско:

http://www.diplomatic-bg.com/c2/content/view/1034/47/ 


http://hyperton.blogspot.com/2010/08/blog-post.html 

http://www.capital.bg/light/mesta/2006/07/21/273393_nepisanata_istina_za_selo_dobursko/ 


За Йоан Рилски:

http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/zagadki/takiiskobalgarski/232-2011-01-31-02-24-23.html 

http://kustendil.com/bg/landmarks/view/3/46/%D0%9F%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%B2.-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%A0%D0%B8%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%E2%80%93-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE 

ЦЕНА:

ЦЕНА ОТ ГР.СТАРА ЗАГОРА - 235 лв. Качването е от спирката пред хотел "Железник", до баничките срещу входа на автогарата.

ЦЕНА ОТ ГР.ПЛОВДИВ - 235 лв. Качването е от бензиностанция Лукойл, преди моста на карловско шосе.

ЦЕНА ОТ ГР.БУРГАС - 255 лв. Качването е от ул."Булаир", химическото чистене.

ЦЕНА ОТ ГР.ВАРНА - 255 лв. Качването е от спирката на тролея зад катедралата, до пощата и поликлниката.



ПЛАЩАНЕ:

При желание да се включите, може да платите цялата цена или капаро от 100 лв. по сметката на Фондация "Виделей":

Сметка BG89STSA93000022355436 DSK banka 

И ДО ДАТА 15.07 (ЮЛИ) 2015 г. се доплаща цялата сума.

ОСНОВАНИЕ:  Пътуващ семинар: ЙОАН РИЛСКИ

 

Молим за следната последователност от действия, която досега е показала добри резултати и улеснява всички:

 

1. Позвънявате на тел. 0897-660-662, за да проверите за наличие на свободни места.

2. Превеждате сумата.

3. Пращате е-майли на следните 2-емайла. Моля и НА ДВАТА! : contact@videlei.com, videlei@abv.bg 

 

В е-мейлите е нужно да има следната информация:

1. Трите имена по лична карта.

2. ЕГН.

3. телефон за връзка и място на качване.

Приятели, преди да платите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО позвънете на посочения телефон - 0897 660-662,  за да ви кажем дали има места.

Моля, спазвайте последователността на точки 1, 2, 3. Благодарим!

 

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ МИНИМУМ 35 ПЛАЩАЩИ ТУРИСТИ.


Цената включва:

• чай, кафе по време на пътуващия семинар в автобуса

• Транспорт с лицензиран туристически автобус (климатик, DVD, CD)

• 3 дни, 2 нощувки в тризвездни хотели

• 2 закуски  

• Всички пътни, магистрални и др. такси

• Застраховка „Медицински разходи и злополука в България и чужбина” до 70 г., над 70 г. – допл. 2 лв., лица над 80 г. не се застраховат.

• Беседи, медитации

• Лектори – езотерици (уточняват се) 

• Филми и медия на окултна и др. тематика по време на екскурзията

• Допълнителния транспорт от с.Скрино до 1-та пещера на св.Йоан Рилски и Руенския манастир.


В цената не са включени:

Посещения по музеи и входове на обектите.

Срок за уведомяване при неосъществяване на семинара – 3 дни преди датата на отпътуване. Моля имайте в предвид, че една седмица преди заминаването не се връщат сумите изпратени за пътуващия семинар.


Възможно е разместване на някои посещения във времето според темпото и придвижването на участниците.


Тел. за информация: 0897 660 662

P.P. Приятели, носете си малки снимки на хора, на които желаете да помогнете....ако желаете да ги оставите в църквата на преподобна Стойна, където има хиляди такива от цял свят. 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1465559
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930