Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2013 09:25 - Екскурзия: места на Силата -Йоан Рилски, Преподобна Стойна, Рупите, Рилски Манастир, Руенски и др.Целебните точки.27-29 септември. Цени от 149 лв.
Автор: xermes Категория: Туризъм   
Прочетен: 3400 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 30.08.2013 08:33


 Приятели, носете си малки снимки на хора, на които желаете да помогнете....Ако желаете да ги оставите в църквата на преподобна Стойна, където има хиляди такива от цял свят... Замисляли сте се някога да сте се докосвали до съхранено от хорски набези място на Силата на български светец, да сте влизали с духовен ключ в обиталище на истински Могъщ Светец, да пипнете с ръка стените - скалите на мощният Дух... С подходяща мантра, молитва и призоваване за съдействие, помощ и повдигане на духа...? Дадено място - както казва и Георги Изворски дори на посядане на един адепт, светец, оставя следа за хиляди години...? А какво бихте казали за най-силния, могъщ български светец- закрилник на България, на Българите по дух..? Ако имате възможност да поседнете там, където е спял и да се докоснете до скалите-пещерата, но не на Рилския манастир, а там, където е започнало могъщото му общение с Бога...? Дали няма да ни даде мощен тласък за духовно развитие...? Как мислите..? Ето една възможност да се докоснем до точно такива обиталища на светци -  Свети Йоан Рилски, Преподобна Стойна...Да поседим в стаята на най-могъщата българска лечителка и светица издигала се над земята - преподобна Стойна...!!! Какво по-добро повдигане на духа, извисяване на енергийната структура, прочистване на енергийните вампири в работата и семействата ни, заздравяване на аурата и щит срещу всякакви психически и енергийни атаки от това да посетим точно тези могъщи места, обиталища на титаничните души и огромна вяра, и себеотрицание направено за нас - за да живеем по добре...!!! Заповядайте на уникалното посещение - посвещение - екскурзия - беседа на мистичните български места на силата.... На присъстващите ще бъде поднесена информация за прехода, от източници с директен контакт, понеже се коментират много неверни твърдения за това, което предстои от хора, нямащи истинско ясно-виждане и поглед...Но това на място..:))) ..Ще се научим да разпознаваме енергийните вампири около нас и в работа и семейство, близки, приятели и как да се предпазваме от тях....Разбира се с помощта на по-висши същности, чиято функция е такава и дори да забравим защитата си - Висшите съществувания се грижат за това.. Както и конкретни методи за развитие на светлинното тяло, което ще ни е абсолютно необходимо за новите времена... Всичко това подкрепено от мощта на свръх силните места на Силата, които посещаваме. Пренасянето на тази защита в дома и семейството. Ще получите истински познания как да различавате учителите по дремене - които ви преподават дременето, но му казват медитация. Какво е истинска медитация. Степените и нива на достигане на съзнанието или на илюзията, че медитираме, а в същност се дреме.  Подготовка за истинска медитация и др. Ще бъдем придружени от посветени личности с уникални познания....

Това са специални места на Силата,  на енергиен и духовен душ за пречистване, подготовка на съзнание, ум, сърце и тяло за приемане на новите вибрации и въздействия. ( Йоан Рилски-родното място и 1-вата му пещера-енергиен лечечебен център, Преподобна Стойна- 3-пъти по-силна от Ванга, Добърско - уникалната църква - енергийна зона със свастика и Исус Христос изобразен като взет от извънземни - в ракета, и мястото на 5-те защитника…

Какво по-голямо уважение от това да отидем на мястото на раждането на Йоан Рилски, да почетем слизането ву в тяло на  Великата Душа жертвала се за нас…. Да почерпим от силата на могъщия му дух оставащ все още в минералите , в скалата, в пещерата на първото му отдаване на Бог…. Заповядайте да се докоснем до най-могъщата българска сила-закрилник на народа ни, да помолим за просветление, мир, хармония и благодат на нашите души, и на душите на нашите деца и близки…

По следите на Йоан Рилски - закрилника на България

Докосване и приемане на покровителството, защита и благословията на на най-силния, най-мощният български светец- Йоан Рилски-закрилник на България, на Българите по дух-където и да са…. Брат на Бениамин Мага - завършил Магна - аула- Магнаурската школа- школата на висшата Магия, основателя на Богомилството - наука за светлината и равностойността на човеците пред Бога. Методи и принципи за благотворно живеене и споделяне на мир, хармония и благодат. Ще се докоснем до тайната на произхода и могъществото на Светеца, упорито скривана от Църквата. Истинския произход и служена Всемирната Бяла ложа…. Методи и „викане“ На светлите сили за закрила и защита на семейството , близки и познати. Докосване до напоените със светлинна вибрация места на светеца- първата му пещера и първото място на основаване на Рилския манастир, което не е това, където е сега. Истината за Арийската раса и връзката между Бълг -Ария, Бав -Ария, Унг -Ария, Швейц -Ария… Места на мистичната Сила- Както на Християнския егрегор, така и на древните тракийски методи…И др..

Преподобна Стойна - Огромното здравословно влияне все още на светицата, за която Баба Ванга е казала документирано, че е 3-пъти по-силна от нея. Единствената изумително красива, сляпа лечетелка и светица живяла вътре в църква, и издигаща се над земята при молитви…. Ще стъпим на мраморната плоча с двуглавия орел в самата църква - връзката между енергийни центрове в България, Европа и света. С пожелание и молитва, светла мисъл и намерение

Осъществяваме контакт за цял живот с тези места. Стаичката и леглото на Преподобието ( както я наричат все-още хората). Носете снимка за благоденствие и изцерение на ваши близки, която да оставите в стаичката нс светицата. Има хиляди снимки там.

Могъщия светец Йоан Рилски, Бениамин мага - Боян мага - Магнаурската школа- Богомилите, Преподобна Стойна, свети Атанасий. Тамплиери… Арийската раса…. И др. Всичко това в 1 посещение - посвещение….! За 3 дни по местаат на силата и благодатта в България!

Да запалим свещта в нашата душа… Да запалим пламъка на светлината… И хиляди така да огреят България и донесат мира и радостта..Амин..!

За преподобна Стойна :
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-04-13&article=364084

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1111418

http://spisania.rozali.com/ot-za-jenata/p8055.html

http://www.youtube.com/watch?v=H9NA8PU8uKs&feature=related

За Добърско :

http://www.diplomatic-bg.com/c2/content/view/1034/47/

http://hyperton.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

http://www.capital.bg/light/mesta/2006/07/21/273393_nepisanata_istina_za_selo_dobursko/

За Йоан Рилски :

http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/zagadki/takiiskobalgarski/232-2011-01-31-02-24-23.html

http://kustendil.com/bg/landmarks/view/3/46/%D0%9F%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%B2.-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%A0%D0%B8%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%E2%80%93-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE

Ще посетим още и Рупите,  София - Горни Богоров - манастира-църквата с растящия камък донесен от тамплиерите, който от 50 см сега е окло 2 метра..!! Лечебната вода там.

3  дневна екскурзия-посещение-посвещение. Отсядането е в 3-звездни хотели, лектори, много добър автобус-лицензирана фирма или Динита - транс, или Динита - турс, или Омега, или М-Бус и много добри изненади, посрещане, музика, хора и тракийски светилища, ритуални практики и др. Очаквайте подробности. Цена 175 от Варна, 169 от Бургас, 159 от Ст. загора и Пловдив. Със закуски и всички мероприятия. Местата  са ограничени до 45.  ДАТИТЕ СА : 27,28,29 Септемри.

ТРЪГВАНЕ ОТ ВАРНА, БУРГАС, СТАРА ЗАГОРА И ПЛОВДИВ

ТРЪГВАНЕТО ОТ ВАРНА Е ВЪЗМОЖНО ПРИ МИНИМУМ 12 ЧОВЕКА

ЦЕНА /на възр. в двойна / тройна стая/ :

ЦЕНАТА НА КАЧВАЩИТЕ СЕ И СЛИЗАЩИ ОТ ВАРНА Е 175ЛВ.

( Качвенето е от спирката на тролея зад Катедралата - до пощата в посока към моста спирката )

ЦЕНАТА НА КАЧВАЩИТЕ СЕ ОТ ПЛОВДИВ И СЛИЗАЩИ В ПЛОВДИВ Е 159 ЛВ.

ЦЕНАТА НА КАЧВАЩИТЕ СЕ И СЛИЗАЩИ В СТ.ЗАГОРА Е 159ЛВ.

 

( Качването е от спирката пред хотел железник точно срещу автогарата.)

ЦЕНАТА НА КАЧВАЩИТЕ СЕ В СОФИЯ И СЛИЗАЩИ В ПЛОВДИВ ( ПРЕЗ БАНСКО, РАЗЛОГ, ДОБЪРСКО СЕ ВРЪЩАТ ДО ПЛОВДИВ )  Е 145 ЛВ.

( Качване от Плиска и Автогара Сердика- срещу края на зграда на Централна гара, но не е голямата Автогара на 200 метра !)

Пловдив се обадете на тел. 0897 660 662

ЦЕНАТА НА КАЧВАЩИТЕ СЕ И СЛИЗАЩИ ОТ БУРГАС 169ЛВ. Качването е от Булаир- химическото чистене-спирката

ПЛАЩАНЕ :

056 - 845-879-Фебтур Бургас в oфиса на туристическа агенция :  "ФЕБ-ТУР" - улица Георги Кирков № 20 ПРОГРАМА НА ЕКСКУРЗИЯТА : 
Детайли :
Варна - Бургас  - Пловдив - София - Кюстендил - Благоевград- Сандански- Разлог- Пловдив- Бургас- Варна 3 дни, 2 нощувки

1 Ден:

Отпътуване от Варна – 6.30 ч.по маршрут : Варна- Бургас-Ст.Загора-Пловдив-СОФИЯ - ПЕРНИК- КЮСТЕНДИЛ..посещение на Тамплиерския растящ камък в манастира в Долни Богоров в София, отпътуване за Брезник, кладенеца Гърло- по-древен и от Странджанските находки, Копиловски Манастир ( Единствния мъжки старо-стилен манастир ).Нощувка в Кюстендил.

2 Ден:

Тръгване от гр.Кюстендил в 08:30 ––Руенски манастир-1-та пещера и родно място на на Йоан Рилски- с.Скрино. Отпътуване за РИЛСКИ МАНАСТИР, Нощувка в Сандански.

3.Ден. село Златолист-Преподобна Стойна-църквата. Следва :Рупите-Ванга.

ЦЪРКВАТА В СЕЛО ДОБЪРСКО- ИСУС В РАКЕТА И ДВУГЛАВИЯ ОРЕЛ-ПЛОЧАТА В ЦЪРКВАТА. Отпътуване за Пловдив, Бургас, Варна

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ МИНИМУМ 40 ПЛАЩАЩИ ТУРИСТИ.

ПЛАЩАНЕ :

СЖ Експресбанк- клон Бургас
IBAN : BG87TTBB94001508021930
BIC; TTBBBG22
ЕТ“ ФЕБ ТУР- ЗОЯ ПАВЛОВА“

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран туристически автобус (климатик, DVD, CD)
• 3 дни, 2 нощувки в тризвездни хотели
• Закуска
• Всички пътни, магистрални и др. такси
• Застраховка „медицински разходи и злополука в България и чужбина” до 70 г, над 70 г. – допл. 2 лв. Лица над 80 г. не се застраховат.
• Беседи на тема езотерика.

.Беседи на тема медитаци, силата на светилищата, богомили и др.

• Лектори – езотерици, посветени Христо Коларов – Варна и/или Георги Мелихранов-Бургас.
• Филми и медия на окултна тематика по време на екскурзията.

В цената не са включени:
Входни такси за музеи и или др. изложения
Вечеря.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туристи.
Минимален брой туристи за осъществяване на доп. мероприятия – 20 човека. При по-малък брой – доплащане около 6-10 лева.
Срок за уведомяване при неосъществяване на пътуването – 3 дни преди датата на отпътуване.
Възможно е разместване на някои посещения във времето според темпото и придвижването на участниците
Тел. За информация 0897 660 662

P.P.... Приятели, носете си малки снимки на хора, на които желаете да помогнете....Ако желаете да ги оставите в църквата на преподобна Стойна, където има хиляди такива от цял свят. 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1467243
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930